Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Το Patra Gossip News .Gr συμπληρώνει δύο χρόνια επίσημης λειτουργίας - Κάντε μια ευχή !

Με τα λίγα και με τα πολλά , συμπληρώθηκαν δυο ολόκληρα χρόνια από την ημέρα εκείνη που γεννήθηκε η ιδέα του Patra Gossip News .Gr ! Πραγματικά σαν χθες μας φαίνεται η σύνταξη του παρθενικού μας άρθρου . Φτάνουμε λοιπόν στο σήμερα , στο φινάλε του 2013 , με μια πλούσια διαδρομή να βρίσκεται πίσω μας ! 
Σπουδαίες καλλιτεχνικές προσωπικότητες της χώρας , όπως είναι οι : Πασχάλης Τερζής , Πάνος Κιάμος , Χάρης Κωστόπουλος , Αντώνης Ρέμος , Αντύπας , Αλέκος Ζαζόπουλος , Άκης Δείξιμος , Βαλάντης , Λάμπης Λιβιεράτος , Δημήτρης Κοντολάζος , Γιάννης Τάσσιος , Κωνσταντίνος Γαλανός , Δημήτρης Γιώτης  , Νικηφόρος , Γιώργος Μαζωνάκης , Σαμπρίνα , Μαρία Καρλάκη κτλ δεν δίστασαν να ανοίξουν την καρδιά τους , αποκλειστικά στο συγκεκριμένο blog . 
Επίσης να μην παραλείψουμε να σας αναφέρουμε και την κοινή πορεία που διαδραματίσαμε με  τρία από τα μεγαλύτερα μπουζουξίδικα της Πάτρας ( Αστέρια Live - Κέντρο Πατρών - Παριζιάνα Live ) , τα οποία μας δίνουν την δυνατότητα να γνωρίζουμε πρώτοι όλες τις εξελίξεις που αφορούν το νυχτερινό γίγνεσθαι της πόλης .









Στην συνέχεια ακολούθησε η συνεργασία με την εβδομαδιαία ανεξάρτητη εφημερίδα " Κόσμος" της Πάτρας !



Το επόμενο συνεργατικό μας βήμα , ήταν οι διαδικτυκές εκπομπές σε live streaming , μέσα από το www.beebox.gr , με δεκάδες καλεσμένους να ανοίγουν την καρδιά τους αποκλειστικά στον Ηλία Τσίπα !





Το μεγάλο προσωπικό στοίχημα ήταν η παρθενική έκδοση της "ΠΡΟΤΑΣΗΣ " , της νέας μεγάλης free press εφημερίδας της Πάτρας ! Η επίσημη κυκλοφορία του πρώτου φύλλου κατάφερε να αποσπάσει άκρως κολακευτικές κριτικές , προσδίνοντας μια νέα πνοή στα υπάρχοντα ΜΜΕ της τοπικής κοινωνίας !


Για το τέλος να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους φίλους και τους συνεργάτες για την πολύτιμη στήριξη τους , καθ όλη την διάρκεια της πορείας μας .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...