Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Μα ποιος είναι (τέλος πάντων) αυτός ο Ηλίας Τσίπας ;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι
Θεωρείται επιτόπου στημένος ο δημοσιογράφος που ''ενοχλεί'' ένα πρόσωπο με ισχύ και εξουσία . Δεν αποκλείεται να συμβαίνει αυτό. Πράγματι να κάνει παιχνίδι για λογαριασμό κάποιου άλλου. Παίζει κι αυτή η πιθανότητα. Όπως να μην έχει ''συμβόλαιο'' ο καλός δημοσιογράφος, αλλά να γράφει εναντίον συγκεκριμένου μεγαλοπαράγοντα (της νύχτας, του ποδοσφαίρου, των media, της πολιτικής ) από προσωπική ανομολόγητη σκοπιμότητα. Ίσως να τον εκβιάσει.

«Αναμένουμε από τη Δικαιοσύνη να πράξει, επιτέλους, τα δέοντα»



«Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Μακελειό" αποτελεί μνημείο χυδαιότητας» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, στην οποία επισημαίνει ότι «οι αθλιότητες στις οποίες επιδίδεται καθημερινά η συγκεκριμένη εφημερίδα προσβάλλουν ευθέως την ίδια την έννοια της δημοσιογραφίας». 

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ


Ο πλουσιότερος άνθρωπος στη γη. Ο άνθρωπος που περισσότερο από κάθε άλλον έχει σχέση με το χρήμα. Τον λένε κερδοσκόπο. Και επενδυτή. Εγώ τον λέω με το όνομα του. Σόρος. Τζωρτζ Σόρος. Αμερικάνος, γεννηθείς στην Βουδαπέστη και ουγγρικής καταγωγής. Εβραίος, βέβαια. Δεν γίνεται να μην είναι Εβραίος όποιος χαρακτηρίζεται με σκέψη αρχέγονη και πνευματική με την ουσία της έννοιας χρήμα. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...