Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Η αλήθεια πίσω από τις φήμες ότι ο Μπερτάκης «φλερτάρει» με το Θερινό Χάραμα

Δεκάδες και από κάθε πάσα κατεύθυνση είναι οι πληροφορίες που δέχομαι καθημερινά για ποικίλα θέματα της αγοράς. Κάποια από αυτά ισχύουν, ενώ κάποια άλλα ταξιδεύουν με τη φαντασία. 

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)-Σπύρος Δήμου : Η απάντηση στη «κρούση» της Παναχαϊκής Συμμαχίας

Αν αναρωτιέστε τι θα κάνει τελικά Σπύρος Δήμου, ο οποίος, όπως είχε αποκαλύψει ο Αποστόλης Νικολόπουλος του www.patragoal.gr, είχε δεχτεί «κρούση» από την Παναχαϊκή Συμμαχία και συγκεκριμένα τον μέτοχο της ΠΑΕ , Κώστα Χρυσανθόπουλο, για να βοηθήσει στη φετινή προσπάθεια, σας έχω την απάντηση. 

Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ… REALITY


Ακατανόητα πράγματα. Ο γνωστός κύριος Ηλίας Ψινάκης είναι ο γνωστός Ηλίας Ψινάκης. Φοβερό! Να ζητάνε ευθύνες επειδή τον έκαναν δήμαρχο. Αυτοί που τον ψήφισαν. Ποιόν ψήφισαν, όμως; Τον γνωστό, τον πασίγνωστο κύριο Ηλία Ψινάκη.

Όλο το παρασκήνιο! Παγώνει το Σφακιανάκης-Γαρμπή για Θεσσαλονίκη


Αν και οι συζητήσεις συνεχίζονται δεν θα ανέβουν μάλλον μαζί στη συμπρωτεύουσα. Ο λόγος για τον Νότη Σφακιανάκη και την Καίτη Γαρμπή. Έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν αλλά η φετινή καλοκαιρινή τους συνεργασία σε μαγαζί της παραλίας δεν είχε καμία απήχηση στον κόσμο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...