Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Συμπτωματική - η μήπως όχι- η παρουσία του Teatro στο Instagram ;


Αποτέλεσμα εικόνας για teatro music hall

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου του Ηλία Τσίπα, εκδότη της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, του Tsipas-Hlias Blog , όπως και του patragossip, που δημοσιεύσαμε στις 17/07/18, και αναφέρονταν στον «απόκρυφο» σχεδιασμό του Κώστα Μπερτάκη για το TEATRO ενόψει χειμώνα (Δείτε ΕΔΩ), είχαμε επισημάνει κάτι πολύ σημαντικό. Ότι δηλαδή υπό συζήτηση είναι στο αν θα ανοίξει . Όταν κι εφόσον γίνει όμως, θα ανακαινιστεί πλήρως και θα επιστρέψει στα στάνταρ και με σχήμα αντάξιο αυτόν που λειτουργούσε κατά το παρελθόν. 

Επιβεβαίωση TsipasBlog! Ο Κατσικόπουλος στους “σίγουρους” υποψηφίους βουλευτές της Γεννηματά-Όλα τα ονόματα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Πλήρης επιβεβαίωση του TsipasBlog αποτελεί η δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα των προσώπων που  προτείνονται από το Κίνημα Αλλαγής στην ηγεσία, προκειμένου να στελεχώσουν το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Αχαΐας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ «Tsipas Hlias blog»- Νεότερο με Παπαδημάτο - Κάνει πίσω για τον Δήμο Πατρέων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ
Νεότερη εξέλιξη προκύπτει σχετικά με το πολιτικό μέλλον του Νίκου Παπαδημάτου, ο οποίος αρχικά σκεφτόταν μια θέση στα βουλευτικά έδρανα και στη συνέχεια είδε ότι ήταν αναγκαίο να επαναπροσδιορίσει τις βλέψεις του. 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΛΕΟΣ!!!


Η υπέρτατη πρόκληση σ’ αυτούς που σκέπτονται είναι το φοβερό πυροβολικό κατηγοριών στον Τσίπρα, με αφορμή τους νεκρούς από τις πυρκαγιές. Ναι, στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που ναι μεν σιωπούν αλλά σκέπτονται. Που αντιλαμβάνονται. Και ξέρουν.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...