Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ιδιοκτητάκηδες, αυτοί είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι


Καλέ μου Πιτσιρίκο, θα είμαι αρκετά σύντομος. Διαβάζω στο διαδίκτυο: «Στην περιοχή στο Μάτι, που έγινε η τραγωδία, από ό,τι φαίνεται δεν υπήρχε καμία διέξοδος προς την παραλία γιατί είχαν γίνει μάντρες», καταγγέλλει η πρώην Ειδική Γραμματέας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος Μαργαρίτα Καραβασίλη σε συνέντευξή της στον Real fm.

Να γιατί είναι ΜΑΓΚΑΣ ο Μπερτάκης - Κίνηση σεβασμού και ανθρωπιάς για τους πυρόπληκτους (pic)


Σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική προχωρά το Fantasia, εκφράζοντας παράλληλα αισθήματα βαθιάς θλίψης και οδύνης. 

ΟΛΟΙ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ, ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ


γράφει ο στήβεν αβραμίδης
Στην χώρα της τραγωδίας, που την ρήμαξε ο Σόιμπλε, ακούστηκαν καινούργια γραφικά ξανά. Από τον τύπο που παριστάνει τον πρωθυπουργό και αναφέρθηκε σε υβριδικό πόλεμο. Από κάποιον που τον κάνανε πρόεδρο στην βουλή και μίλησε για ασύμμετρο φαινόμενο. Και από έναν Αμβρόσιο, που κόντρα σε αυτά τα οποία του δίνουνε τον μισθό του, δηλαδή την αγάπη του Θεού, μας μίλησε για Δημιουργό τιμωρό των ανθρώπων λόγω του άθεου Τσίπρα.

Μόνο ΣΚΑΪ!


Εβλεπα πάλι τους υποΦάντηδες μπαστούνι στην τηλεόραση και τις «γλαφυρές» περιγραφές τους μέσα στα καμμένα και έκλεισα την τηλεόραση.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...