Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ


Εμείς οι άνθρωποι. Από την μια έχουμε κάποιες άρρωστες περιπτώσεις- κάποιων νοητικά ανίκανων, έχουμε τους οικοπεδοφάγους – που με την λαιμαργία τους για χρήμα δεν υπολογίζουν τίποτα- έχουμε τους άπληστους που πουλάνε μέχρι και την μάνα τους και κάποιους που παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια… (για να λένε «ανίκανη η κυβέρνηση» κλπ.)

Είναι δυνατόν; Η Τατιάνα ποστάρει ειδυλλιακά τοπία την ώρα της τραγωδίας

Ποια ήταν η ανάρτηση της βασίλισσας των κοινωνικών εκπομπών την ώρα που η Αττική μετρούσε ήδη περισσότερους από 70 νεκρούς; Ένα στόρι με σε κάποιο ειδυλλιακό μέρος που βρίσκεται για διακοπές και φαίνεται η ταβέρνα και η θάλασσα.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ


Η μεγαλύτερη καταστροφή από πυρκαγιά, με θανάτους που δεν μετριούνται στα δάκτυλα. Σε τέτοιο μαζικό φονικό, χαμό συμπολιτών στην Αττική ταιριάζει πρώτα η σιωπή. Η τραγωδία δεν χρειάζεται επίδειξη συμπόνιας και θέατρο κατηγοριών στους υπευθύνους. Γιατί δεν υπάρχουν υπεύθυνοι, ένοχοι.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Καλοκαίρι και φωτιά είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια μαστίζει όλο τον πλανήτη. Από την Αυστραλία μέχρι την Πορτογαλία και από την Καλιφόρνια μέχρι την Ελλάδα. Και δυστυχώς η φτωχή πατρίδα μας μετράει πολλές πληγές…. Πόνος ανείπωτος…

Ξένος Τύπος: πρωτοσέλιδα Τετάρτης - 79 μέχρι τώρα οι νεκροί



Κάποια από τα πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 25 Ιουλίου 2018 στον ξένο Τύπο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...