Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Κώστας Μπακαλάρος : Το «μικρόβιο» του παραγοντισμού, η Παναχαϊκή και το ...δημαρχιλίκι!

Σχετική εικόνα
Εξ όσων φαίνεται, όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία διάστημα στην Παναχαΐκή, με τις απανωτές συμπτώσεις αποχωρήσεων, πιάνουν απροετοίμαστους τους πάντες. Ελάχιστοι περίμεναν ότι θα κινδυνεύει να χαλάσει η σκληρή δουλειά που οικοδομήθηκε τα τελευταία 2 χρόνια. Ότι, δηλαδή, κι ενώ διανύουμε το καλοκαίρι του 2018, η προσπάθεια της «συμμαχίας» θα περνούσε τέτοια κρίση και αμφισβήτηση. 

ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΖΟΥΝΙΟΡ


Πέθανε στα 34 του ένα παλληκάρι γεμάτο ζωή και υγεία και τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, λες και ήταν συνεννοημένα, μετέδωσαν την απίθανη πληροφορία. ''ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗ''. Δεν έγινε, λοιπόν, κάποιο πάρτυ, ένα γλέντι για τον ξαφνικό, τον απροσδόκητο χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη του νεώτερου. Όχι τέτοια πράγματα. Έχασε τη ζωή του ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη και προέκυψε θρήνος.

Η «μεγάλη ζωή» και οι αλόγιστες σπατάλες έχουν φέρει γνωστό Πατρινό επιχειρηματία στο χείλος της οικονομικής καταστροφής


Οφειλή ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ, κυρίως απέναντι στους εργαζόμενους της επιχείρησης του και σε προμηθευτές, έχει γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας, ο οποίος απασχολείται στον χώρο της εστίασης και συχνά-πυκνά απασχολεί και προκαλεί. 

ΕΔΩ ΙΒΑΝ, ΕΚΕΙ ΙΒΑΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο… ΠΑΠΑΣ!


Τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη τον πρωτογνωρίσαμε το 2006, όταν είχε τη σκέψη να αγοράσει τον ΠΑΟΚ. Τελικά, αγόρασε την ΠΑΕ το 2012 και σιγά-σιγά, πρώτα από το ποδόσφαιρο, μπήκε πιο… δυνατά στη ζωή μας. Με την εμπλοκή στα μήντια και την παραπολιτική.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...