Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Η ΠΑΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!

Και τι δεν έχει γραφτεί, και τι δεν έχει ειπωθεί γι’ αυτήν την κοπέλα. Η οποία, σημειωτέον, σε λίγες ώρες από τώρα, Σάββατο 7 Ιουλίου για την ακρίβεια, θα εμφανιστεί στην Πάτρα. Στο Volcano του Παναγιώτη Βασιλειάδη. Για ακόμη ένα καλοκαίρι.

ΟΙ ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ... ΣΕΒΑΣΜΟ


Έχει τελειώσει στις ΗΠΑ για την Κολομβία το μουντιάλ του 1994 με τον αποκλεισμό της στην πρώτη κιόλας φάση. Δύο ήττες και στο τρίτο ματς νίκη 2-0 επί της Ελβετίας, που δεν ήταν αρκετή για να προκριθεί από τον Α' όμιλο. Οι διεθνείς Κολομβιανοί επιστρέφουν στην πατρίδα και κανένας δεν ξεμυτάει έξω από το σπίτι του. Η αποτυχημένη παρουσία στο μουντιάλ έχει στήσει σκηνικό τρόμου, απειλών για την ίδια τους τη ζωή.

Με δική του ιστοσελίδα (εις την αγγλικήν) ο Β. Μαρινάκης


Tη δική του σελίδα έχει πλέον στο διαδίκτυο ο μιντιάρχης, εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Οπως μας πληροφορούν τα μίντια της Αλτερ Εγκο και άλλα Μέσα συμφερόντων του επιχειρηματία:

ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ


Κι όμως, έχει πλάκα η Φώφη. Το «κίνημα αλλαγής», παρακαλώ. Αυτή η πόρνη «αλλαγή» έχει δώσει φαγητό εξουσίας. Και συνεχίζει να τρέφει κόσμο και κοσμάκη στην πολιτική, άσχετο αν ποτέ δεν δουν κυβέρνηση.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...