Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΙΝ 23 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ «ΞΕΧΝΑ» Ο ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Ο επί σειρά ετών διευθυντής Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων της εφημερίδας «Καθημερινή», συμφερόντων της οικογένειας Αλαφούζου, μετέπειτα πολιτικό παιδί του Αντώνη Σαμαρά και νυν βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, καλέστηκε από την μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ, οι «Αταίριαστοι».

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ «ΚΑΛΕΙ» ΣΠΥΡΟ ΔΗΜΟΥ ! [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ]

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΟΥ ENERGY
Δεν είναι μόνο η Αχαϊκή και ο ΠΑΟ Βάρδας, που, όπως αποκάλυψα σε προηγούμενο άρθρο μου, εδώ στο «tsipas-hlias blog», έχουν προσεγγίσει τον Σπύρο Δήμου. Φυσικά, με μοναδικό σκοπό να τους χορηγήσει οικονομικά. Και το έκαναν αμέσως μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι αποχωρεί από τον Διαγόρα Βραχενίκων. Που φέτος στήριξε την προσπάθεια τους στη Γ Εθνική, ξεφεύγοντας από τα τα μεγάλα λόγια και τις φρούδιες ελπίδες, αλλά διαθέτοντας τους ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Αυτός είναι ο Mr κόκα του Κολωνακίου


Θεωρείται ο εγκέφαλος της σπείρας που «τάιζε» με άσπρη σκόνη το Κολωνάκι

Ένας... τυχαίος έλεγχος που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή της Καλλιθέας έριξε στα χέρια των αστυνομικών τον επί δυόμισι χρόνια καταζητούμενο επιχειρηματία Σταύρο Περουκίδη, ο οποίος κατηγορείται ως εγκέφαλος του κυκλώματος το οποίο «έσπρωχνε» στην αθηναϊκή ελίτ πανάκριβη καθαρή κοκαΐνη, με έδρα το...γνωστό εστιατόριο Lili Shu στο Κολωνάκι, του οποίου ήταν συνιδιοκτήτης!

Επιβεβαίωση Αποκλειστικού μας: Ο Αλεξόπουλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να «κατέβει» υποψήφιος για τον δήμο Πατρέων

Όπως σας είχα προαναγγείλει με αποκλειστικό δημοσίευμα εδώ στο «tsipas-hlias blog», τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Πάτρας θα διεκδικήσει ο  Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, κάτι που εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε σήμερα. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Στρίγκας επιβεβαίωσε το tsipas-hlias blog : Παράτησε το Premiera και κοιτάζει αλλού!

Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις… Αποκαλυπτικός ήταν ο Τάσος Στρίγκας, ο οποίος μετά από μια 10ετία συνεχούς και αδιάκοπης παρουσίας στον νυχτερινό χάρτη της Αθήνας, μέσω του «Premeira», ετοιμάζεται να αλλάξει επαγγελματική στέγη… 

ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Ο ΦΙΛΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΡΥΦΟΠΑΣΟΚΟΣ


Αυτοί που ψηφίζουν Τσίπρα, γιατί το… κάνουν; Είναι τόσο απλό να το αντιληφθεί ο καθένας. Δεν θέλουν τον Μητσοτάκη. Έχει, δηλαδή, μια… λογική το πράμα. Δεν είναι ότι γουστάρουν τόσο τον Αλέξη μας, όσο ότι δεν κάνουν κέφι τον Κυριάκο μας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...