Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΡΧΙΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας μητσοτακησ
Ο Μητσοτάκης τα χώνει στον Τσίπρα. Εγώ τι κερδίζω; Τίποτα. Ο Τσίπρας τα χώνει στον Μητσοτάκη. Το δικό μου όφελος ποιο είναι; Κανένα. Και τους δύο τους πληρώνω. Όχι για να βρίζονται. Τους πληρώνω, πιο σωστά μου τα παίρνουν, για να δουλεύουν.

ΚΑΙΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Στο ποδόσφαιρο έχεις την πιο ξεκάθαρη απόδειξη ότι ο άνθρωπος δεν γουστάρει την αλήθεια. Όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα για την ομάδα του , σε τσινάει ο δικός σου να του πεις την αλήθεια. Είναι επόμενο. Επειδή είναι οπαδός. Επειδή δεν έχει κανένα υλικό συμφέρον από την ομάδα του. Γι' αυτό.

ΓΙΝΕ ΔΙΑΣΗΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ



Την εποχή των reality του Internet και των selfie ο καθένας μπορεί να γίνει διάσημος για οποιονδήποτε λόγο. Είναι θλιβερό, και στεναχωριέμαι που το γράφω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Για παράδειγμα: ο περισσότερος κόσμος την απεχθάνεται, την θεωρεί ασήμαντη, «φτηνή», εθισμένη στην δημοσιότητα και ένα σωρό άλλα, όμως αυτό το τίποτα, η Kim Kardasian, κατάφερε για άλλη μία χρονιά να είναι η πιο συζητημένη γκόμενα στον κόσμο των διασήμων – και ας μην έχω ακόμη καταλάβει για ποιο λόγο είναι διάσημη, ούτε γιατί τους αρέσει να ασχολούνται μαζί της.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...