Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Αποκάλυψη tsipas-hlias blog : «Πρέσινγκ» από Κατσικόπουλο σε Γεννηματά με φόντο τις εκλογές

Κοντά στο να επανέλθει δυναμικά στην πολιτική σκηνή, από συνηθισμένο πόστο, παρότι τα χρόνια είχανε περάσει, φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Κατσικόπουλος.

ΤΟ «ΔΙΠΟΡΤΟ» ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ
Για τρίτη διαδοχική θητεία Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας πάει γκανιαν ο Απόστολος Κατσιφάρας. Γιατί, όχι; Εδώ, από τι ακούγεται, η υποψηφιότητα του θα στηριχτεί εις διπλούν. Από το Συριζα και το Κίνημα Αλλαγής. 

Απάντηση σε δημοσίευμα του «Tsipas-Hlias blog» από το Κώστα Μπακαλάρο σχετικά με το μπάτζετ της Παναχαικής

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ
Απάντηση σε χθεσινό δημοσίευμα του «Tsipas-Hlias blog», στο οποίο επικαλούμαι ότι σχεδόν προσυμφωνημένη είναι η απόφαση των διοικούντων της ΠΑΕ Παναχαΐκή να εφαρμοστούν τη νέα σεζόν περικοπέςτην ίδια ώρα που όλα δείχνουν πως σβήνει οριστικά το όνειρο της Super League, δίνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Μπακαλάρος, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε.

Η αλήθεια για την πρεμιέρα του Αργυρού- Τα ρεζερβέ, οι καταναλώσεις και οι «απαντήσεις»

Αποθεωτικό Come Back του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Fantasia ! Δείτε ( βίντεο + φωτό ) !
Ασφυκτικά γεμάτο ήταν χθες το -άψογα φτιαγμένο από τoν Κώστα Μπερτάκη-  νυχτερινό κέντρο, στον απόλυτο προορισμό της διασκέδασης στην πόλη, που είναι και πάλι νότια, και αυτό είναι το Fantasia live, που έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Βιώσιμο το χρέος, νεκρή η χώρα


Ο αγώνας (τους) τώρα δικαιώνεται, φίλε μου Πιτσιρίκο. Ένας αγώνας που ξεκίνησε aπό ένα καπρίτσιο, από ένα στοίχημα του Τσίπρα με τον Γιούνκερ ξεκίνησαν όλα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...