Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΠΟΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ 39ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σχετική εικόνα
Η αστυνομία έβαλε στο χέρι χοντρή μπάζα κοκαΐνης, 80 κιλά κάνναβης χθες (21-06-2018) το πρωί στην Ιονία Οδό.

Τι έγινε στο περιβόητο ''γκολ του Μαραντόνα με το χέρι του... Θεού''!



Να, γιατί δεν θα πεθάνει ποτέ ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Να, γιατί όσο ζει θα απασχολεί και θα παίζει πρώτη μούρη. Μουντιάλ 2014. Απογοητευμένος στο παιχνίδι με το Ιραν η μεγαλύτερη από καταβολής φυσιογνωμία του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου, σηκώνεται και φεύγει από το γήπεδο στο 90. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, στις καθυστερήσεις ο Μέσι σκοράρει και στέλνει την ομάδα του στους «16».

Αποκλειστικό μόνο εδώ: Σε ποιους «άνοιξε την όρεξη» η φυγή του Δήμου από τον Διαγόρα ;

Διαγόρας Westenergy: «Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα»
Μια από τις «βαριές» αποκλειστικότητες, από αυτές που δεν είναι πλέον συχνές στον Τύπο, φιλοξένησε χθες στο «κατάστημα» του-το patragoal.gr- ο (συνήθως καλά πληροφορημένος) Αποστόλης Νικολόπουλος. (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Έρχονται «περικοπές» στην Παναχαϊκή- Εκτός ΔΣ της ΠΑΕ ο Π. Μαρλαφέκας

Όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το «Tsipas-Hlias blog », από άτομο που έχει ισχυρή επίδραση και δικτύωση στη μιντιακή και την αθλητική πιάτσα, «περικοπές» εκτιμάται ότι θα επέλθουν στη Παναχαική εν όψει της νέας σεζόν και εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος ανακοινώνεται!

ΚΑΤΣΟΥΡ, Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ


Ποιος είναι ο Κατσουράνης; Ξέρω πως ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Όλοι ξέρουν. Δεν έχει σημασία αν αυτό που ξέρει ο ένας είναι διαφορετικό από εκείνο που ξέρει ο άλλος. Σημασία έχει ότι όλοι κατηγορηματικά ξέρουν. Μέσα σ' αυτούς και ο βρώμικος Χάρι που το παίζει σχεδόν μια τριανταετία μάγκας επειδή ευστόχησε σε μία ατάκα στο πέμπτο σίκουελ με τίτλο «Νεκρός στην πισίνα».

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...