Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - Κ.Μπερτάκης : Παρά τον..πόλεμο και τις κακοτοπιές, παραμένει η κυρίαρχη δύναμη στη «κατακρεουργημένη» νύχτα

lempi-640x400
Τις φορές που το μυαλό σου μοιάζει να στερεύει από ευφάνταστους τίτλους και ευφυείς παραλληλισμούς, ίσως ήρθε η στιγμή να παραδεχτείς και εσύ ο ίδιος, ότι τα γεγονότα σε καθοδηγούν στον τετριμμένο δρόμο. Σκεπτόμενος με ενάργεια τα διατρέξαντα στο νυχτερινό «χάρτη» , από όποια πλευρά και να αντικρίσεις το νόμισμα, οι όψεις του έχουν ανάγλυφα χαραγμένο, το σήμα του Κώστα Μπερτάκη.

Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ… ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ


Απαράδεκτο. Απορώ γιατί δεν συνέλαβαν επιτόπου τον χρυσαυγίτη βουλευτή, κάποιον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, ο οποίος από το βήμα της Βουλής κάλεσε την ηγεσία του στρατού να κάνει πραξικόπημα. Με την κατηγορία ότι ξεφτύλισε της ένοπλες δυνάμεις. Κι αντί να συμβεί αυτό, προέκυψε η… ευαισθησία του κρατικού μηχανισμού στην αυτογελοιοποίηση του. Ναι, γελοιοποιήθηκε το κράτος επειδή πήραν στα σοβαρά έναν γραφικό τύπο, τον Καρανίκα Νίκο της Χρυσής Αυγής.

ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ... ΑΦΩΝΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

γράφει ο μιχάλης κανιμάς
Για μία ακόμη φορά πήγαν χαμένες οι προσδοκίες όσων περίμεναν δυναμική παρέμβαση Καραμανλή στο πολιτικό σκηνικό – αυτή τη φορά επ’ευκαιρία της συζήτησης για την πρόταση μομφής. Επί δύο μέρες τα ΜΜΕ... προετοίμαζαν τους αναγνώστες τους για τη μεγάλη στιγμή, αποδίδοντας την είδηση σε διαρροή από το περιβάλλον του. Ώσπου τα ίδια ΜΜΕ έσπευσαν να ανασκευάσουν σημειώνοντας:

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ


Η Αυστραλία ισοφαρίζει 1-1 την Γαλλία, η οποία για να ανατρέψει το σκορ κάνει αλλαγή στο 70’ τους Γκριζμάν και Ντεμπελέ. Φοβερά πράγματα. Δύο επιθετικοί που κοστολογούνται περισσότερα από 300 εκ. ευρώ εκτός ενδεκάδας. Πώς δεν έβγαλε ο προπονητής της Γαλλίας και το άλλο αστέρι στην επίθεση, τον Εμπαπέ.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...