Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Ο βίος και η πολιτεία του Καλαβρυτινού εφοπλιστή, Γρηγόρη Καλλιμανόπουλου


Ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ είχε πει ότι «όταν δύσει ο ήλιος όλοι κλείνουν τις πόρτες τους. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει όταν ένας ισχυρός ξεπέσει». Η φράση του ταιριάζει -ίσως όχι απόλυτα- στην περίπτωση του μέχρι πρότινος κραταιού και γηραιού εφοπλιστή Γρηγόρη Καλλιμανόπουλου, η εταιρεία του οποίου χρεοκόπησε στην Αμερική.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ INSTAGRAMMER

Αποτέλεσμα εικόνας για INSTAGRAMMER
Δεν έχω Instagram και γι΄ αυτό δεν ξέρω τίποτα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει σ΄ αυτόν τον μαγικό τόπο… Μέχρι που ρώτησα μια φίλη μου ηθοποιό, αν η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου παίζει κάπου… και γενικά τι ρόλους παίζει. Έσκασε στα γέλια. «Δεν είναι ηθοποιός Νίκο μου, είναι Instagrammer»!
Ουπς! Τι είναι αυτό, καινούργιο επάγγελμα; Βεβαίως και είναι καινούργιο επάγγελμα. Όλοι οι celebrities του πλανήτη, χρησιμοποιούν το Instagram για να διαφημίζουν- εκτός από τις προσωπικές τους στιγμές και business - προϊόντα εταιριών, ανάλογα με την περίσταση.
Όταν η Αθηνά Οικονομάκου ήταν ελεύθερη διαφήμιζε ρούχα, παπούτσια κλπ. Όταν δεσμεύτηκε, άρχισε τα είδη διατροφής και τώρα που γέννησε διαφημίζει πάνες και παιδικά είδη… Μην γελάς κούκλα μου. Μπήκα και τα είδα με τα μάτια μου.
Όλες τίγκα στο photoshop (δεν υπάρχει τίποτα – όλα αψεγάδιαστα… ούτε στις κλειδώσεις δεν υπάρχουν ζάρες- όλα τζάμι σου λέω), να διαφημίζουν τις σχέσεις τους, τα παιδιά τους, τα σπίτια τους και ένα σωρό προϊόντα…
Διαβάστε την συνέχεια εδώ nikosonline.gr

ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ... ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ
Δεν θα πεθάνει ποτέ ο τζόγος. Και πως να πεθάνει, όταν τον γουστάρει η φύση του ανθρώπου! Γι' αυτό, άλλωστε, κυριαρχεί στη ζωή από καταβολής. 

ΓΙΑΤΙ “ΠΕΦΤΟΥΝ” ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό το γελοίο “Κρίμα, ρε... ” που λένε επειδή οι εφημερίδες πάνε από πτώση σε πτώση στην κυκλοφορία τους. Γιατί κρίμα;

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...