Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ


Το κορίτσι είναι άλφα. Από επάνω μέχρι κάτω το οπλοστάσιο της είναι πρώτης κατηγορίας. Πρόσωπο, στήθος, μέση, γλουτοί, μηροί, όλα αξίζουν τα λεφτά της. Τον τιμοκατάλογο της. Επαγγελματίας, βέβαια η νεαρή κυρία. Με πτυχία στην πορνεία τη λουσάτη, με εμπειρίες και προϋπηρεσία σε επώνυμα πορτοφόλια. Γνωρίζει άριστα τη δουλειά. Που πατάει. Που κτυπάει. Τι ζητάει ο εμίρης, ο βοηθός εμίρης, κι αυτός που δεν είναι εμίρης όμως έχει τσέπη εμίρη.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην «κούρσα» για τον δήμο Πάτρας ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
Κι ενώ σύσσωμα τα κόμματα -και δη αυτά που επιδιώκουν την πολιτική κυριαρχία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι μόνο σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, αλλά και στο κομμάτι που αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση - κινούνται ήδη σε ρυθμούς εκλογών, παρότι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το πότε θα γίνουν, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Tsipas Hlias blog», ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος σκέφτεσαι εδώ και καιρό, από πέρσι συγκεκριμένα, (και πολύ σοβαρά) το επόμενο πολιτικό του βήμα. Το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ενδέχεται να έχει άμεση σχέση με την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Πάτρας.

Καταλύτης οι εκλογές για την ανανέωση της συνεργασίας Χατζηνικολάου – ΑΝΤ1



Ποιος ήθελε τη Σαράφογλου στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας

Είναι γνωστό ήδη ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, καθώς και την εκπομπή του «Ενικός». Τα ανακοίνωσε και τα δυο ο ίδιος από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

CELEBRITY ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ


Κατά καιρούς, τα έχουμε δει και ακούσει όλα. Ακόμη και τον “κάθε τελειωμένο” τύπο η τύπισσα της showbiz, να σχολιάζει θέματα υψίστης εθνικής σημασίας. Και άμα λάχει, την πάει τη δουλειά μέχρι την Τουρκία, "αναλύοντας" την... προκλητικότητα και το παιχνίδι του ψυχρού πολέμου που κάνει.

ΜΥΚΟΝΟΣ, Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για Billy Zane ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ
Billy Zane, o σπουδαίος χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του “κακού” στον Τιτανικό, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Μύκονο και απολαμβάνει χαλαρές στιγμές, κάνοντας τις βουτιές του και βλέποντας καλούς του φίλους. 

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ




Αποδείχθηκε, κι όχι μόνο λόγω της οικονομικής κρίσης, ότι το κράτος στην Ελλάδα είναι αναξιόπιστο να διαχειριστεί τόσο το δημόσιο ταμείο, όσο και τα λεφτά των ιδιωτών. Τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων είναι ιδιωτικά, δεν είναι κρατικά. Να ξέρουμε τι λέμε.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΤΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΕΡΓΙΑ
Ο ορισμός της απόδειξης ότι ο πολιτικός έχει στη ξεφτύλα τους ψηφοφόρους είναι η αλησμόνητη κουβέντα του Ανδρέα Παπανδρέου: «Συμβόλαιο με τον λαό». Μέγας ματσαράγκας ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ. Εντάξει, εκείνα τα πούστικα «Δεσμεύομαι…», «Υπόσχομαι…». Ο απατεώνας έφτασε να πει ότι το ΠΑΣΟΚ, το σοσιαλιστικό κίνημα αποτελεί ''Συμβόλαιο με τον λαό''!

ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΣΕ Ο ΚΑΡΙΟΥΣ



Υπάρχουν συμβόλαια. Δεν γίνεται διαφορετικά, όταν το αλισβερίσι είναι ανάμεσα σε δύο εταιρείες και αφορά συμφωνία για χοντρά πακέτα. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χορηγούς, που ξηγιόνται κάθε χρόνο αυτά ή εκείνα τα χρήματα ανάλογα τις αγωνιστικές διακρίσεις της «βασίλισσας». Τόσα αν πάρει το πρωτάθλημα. Συν τόσα αν σηκώσει και το κύπελλο Ισπανίας. Συν τόσα επί πλέον αν κατακτήσει το champions league. Συν στο συν αν κερδίσει και το διηπειρωτικό κ.λ.π. κ.λ.π.

Search Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περισσότερα φιλικά κανάλια από τη ΝΔ, αλλά του κάνει ζημιά ο ΣΚΑΙ



Η Πειραιώς υπερέχει συντριπτικά στον Τύπο, αλλά είναι ανύπαρκτη στο Διαδίκτυο

Τα έχουν βγάλει έξω και τα μετράνε! Ποιος έχει τα περισσότερα και τα μεγαλύτερα. Ο λόγος για τα media που ελέγχουν κυβέρνηση και ΝΔ!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...