Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΩΚΡΆΤΗΣ ΚΌΚΚΑΛΗΣ
Να μιλήσουμε σήμερα για μια τεράστια μορφή της μεταπολεμικής Ελλάδος. Δεν είναι πολιτικός, ούτε καλλιτέχνης. Δεν είναι, λοιπόν, το λαϊκό όνομα της ακτινοβολίας Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, Βουγιουκλάκη, Καραμανλή, Παπανδρέου. Είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης. Το άτομο που έγινε γνωστό από τον Ολυμπιακό κι όχι γιατί επηρέασε περισσότερο από κάθε άλλο τα... πολιτικά πράγματα της χώρας. Αυτή η ''παρατραβηγμένη'' εκτίμηση όπως ηχεί σήμερα θα δικαιωθεί στη αληθή διάσταση της μόνο από την Ιστορία, που θα γραφτεί όταν έρθει η ώρα.

ΠΆΤΡΑ: ΤΙΜΕΣ-ΣΚΆΝΔΑΛΟ ΑΛΆ NAMMOS ΜΥΚΌΝΟΥ (PHOTO)


Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΙΟ ΠΑΤΡΑ ΜΠΑΝΙΟ
Ούτε στη Χονολουλού… Είπαμε, η συγκεκριμένη τουριστική επιχείρηση, ίσως μια από τα πιο γνωστές και πολυσύχναστες της Πάτρας, που εδρεύει στο Ρίο, αλλά ο τιμοκατάλογος δημιουργεί ίλιγγο και προκαλεί τον μέσο Έλληνα. Eκείνον που βλέπει τη ΔΕΗ να το κόβει το ρεύμα για 100 ευρώ, εκείνον που παίρνει 400 ευρώ για 60 ώρες εργασίας την εβδομάδα, εκείνον που δεν έχει να δώσει στο παιδί του κολατσιό στο σχολείο.

ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΉ ΣΥΝΑΥΛΊΑ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΎ ΣΤΟ ΛΟΝΔΊΝΟ (ΦΏΤΟ-ΒΊΝΤΕΟ)

Φωτογραφία του Tsipas Hlias.
Η χθεσινοβραδινή συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην καρδιά του Λονδίνου,  εξελίχθηκε όπως αναμενόταν. Δηλαδή εξαιρετικά από κάθε άποψη, μαζεύοντας τα πλήθη στον ίδιο χώρο. 

ΆΛΛΟ ΈΝΑ ΛΟΥΚΈΤΟ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΠΆΤΡΑΣ…



Άλλο ένα λουκέτο μπαίνει σε κατάστημα εστίασης, στη συμβολή των οδών Τριών Ναυάρχων και Κανακάρη. Σε μια περιοχή που, τα τελευταία χρόνια, έχει χάσει την παλιά της αίγλη .

Έσκασε χθες και είναι ΒΟΜΒΑ. Η Παπαρίζου μαζί με Μαζωνάκη-Ρουβά


Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τα σχήματα της επόμενης σεζόν. Σάκης Ρουβάς και Γιώργος Μαζωνάκης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για να συνεργαστούν σε νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς – η συμφωνία δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη – ωστόσο στο σχήμα φαίνεται να προστίθεται και η Ελένα Παπαρίζου.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...