Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όπου... φύγει-φύγει από την Πάτρα, πολύ γνωστός επιχειρηματίας ; Και όμως!


Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Tsipas-Hlias blog», γνωστός και πολυδιαφημισμένος (με την «καλή» και την «κακή» έννοια) επιχειρηματίας της μαζικής εστίασης, που έχει στην κατοχή του κάποια από τα πιο «επώνυμα» καταστήματα, ενώ επιπλέον είχε εμπλακεί -χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία- και με τον κλάδο της νυχτερινής διασκέδασης, και παράλληλα φέρεται να είναι πάμπολλα και καυτά τα ανοικτά θέματα του, για τα οποία αδυνατεί να δώσει λύση, ετοιμάζεται να την...κάνει ! Όχι μόνο από από την Πάτρα αλλά και τη χώρα γενικότερα.

Επεκτείνεται (με δύο νέα πρατήρια) ο Σπύρος Δήμου – Οι λεπτομέρειες στο «Tsipas blog»

Σχετική εικόνα
Η εταιρία Westenergy, ιδιοκτησίας Σπύρου Δήμου, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας πετρελαιοειδών λιπαντικών, εκμετάλλευσης πρατηρίων υγρών καυσίμων, ανοίγει δύο νέα καταστήματα, εκτός Πατρών, επεκτείνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την παρουσία της.

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΜΥΚΟΝΟΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΥΚΟΝΟΣ αραβες ΒΙΖΙΤΕς
Η Ρωσία τα τελευταία 25 χρόνια εξήγαγε τις περισσότερες πουτάνες της Ανατολικής Ευρώπης. Η Ρωσίδα, που στον πόλεμο φόρεσε το χακί και αντιμετώπιζε χιτλερικά τανκ, στη δυτική σκέψη ταυτίσθηκε πλέον με μπαργούμαν, κωλ - γκέρλ, ντανσ - γκέρλ. Πώς βλέπουν τη δουλειά οι Έλληνες που δίνουν υποσχέσεις στην Ευρώπη ότι θα προχωρήσουν στην αληθινή πολιτική αλλαγή, δηλαδή σε τροχιά επενδύσεων; Ας ανοίξουν Σχολές Εραστών. Η απόλυτη επιλογή για την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ''ΑΝΤΙΟ'' ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ


«Υπόδικοι, ύποπτοι έχουν μπει στο ποδόσφαιρο και από το κράτος τσιμουδιά, δεν μιλάει κανείς...». Είχε πει κι αυτό ο Γιώργος Βαρδινογιάννης για να δικαιολογήσει την παραίτησή του από πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από 21 χρόνια. Οριστικά το αποφάσισε ή υποχρεώθηκε να αποσυρθεί σα σήμερα 28 Μαϊου, το 2000, και την επομένη δημοσιοποίησε την απόφαση του.

ΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ & SELFIE ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ  ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ
Που θα πάμε φέτος μωρό μου; Έχω μια ιδέα! Πάμε Μύκονο; Ε… καταπληκτικά! πρωτότυπα και μοναδικά. Μόνο εκεί, στην Μύκονο, καταλαβαίνεις το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όσο πουθενά αλλού. 

Γιάννης Αϊδινιώτης: Ο νεοέλληνας σήμερα έχει μάθει στα έτοιμα , δεν έχει μάθει να παλεύει να διεκδικεί και να επιβιώνει – Συνέντευξη

Σχετική εικόνα
Ο Γιάννης Αϊδινιώτης είναι ένας άνθρωπος που έχει συνδεθεί απόλυτα με τον Ελληνικό αθλητισμό. Επαγγελματίας αθλητής με το πρώτο συμβόλαιο στα χέρια του στις 18 Ιουνίου 1981, πολυνίκης, επαγγελματίας προπονητής, δάσκαλος εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. 

Λουκέτο σε δύο επιχειρήσεις για φορολογικές παραβάσεις στην Αχαΐα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ

Δύο επιχειρήσεις από την Αχαία φιγουράρουν στη λίστα με αυτές που εντοπίστηκαν από ΑΑΔΕ την περίοδο του Αγίου Πνεύματος να μην έχουν κόψει τιμολόγια και να έχουν  αποκρύψει δεκάδες χιλιάδες από τα έσοδά τους.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...