Σάββατο 26 Μαΐου 2018

«ΒΟΜΒΑ» ΠΑΤΡΑ : ΓΝΩΣΤΌ ΝΥΧΤΕΡΙΝΌ ΚΈΝΤΡΟ ΦΈΡΕΤΑΙ ΈΤΟΙΜΟ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΧΈΡΙΑ


Όπως έχει αποκαλύψει το  «Tsipas-Hlias blog», σε ανύποπτο ακόμη χρόνο, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της πατρινής νύχτας, ιδιοκτήτης πολυσύχναστου κέντρου διασκέδασης, ακριβώς στο κέντρο, είναι αποφασισμένος (και αναζητεί την ευκαιρία, αλλά και την πιο «πολιτισμένη» φόρμουλα) να προχωρήσει προς την εγκατάλειψη της σύμβασης μίσθωσης του χώρου. Διότι πολύ απλά είναι κάθετα αρνητικός να πληρώσει τα χρωστούμενα ενοίκια στον ιδιοκτήτη. Τα οποία ανέρχεται σε περίπου 12 χιλιάδες ευρώ.


ΤΡΕΛΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα, από το να μπεις στη διαδικασία να ψηφίσεις. Όλα τη μέρα αυτή κινούνται στη σφαίρα του ευκταίου, δηλαδή των ευχών και των οραμάτων και ποτέ στη σφαίρα του εφικτού και της μεγάλης αλήθειας. Μια μέρα γεμάτη μεγάλες κουβέντες. 

ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΡΜΑΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ

Σχετική εικόνα
Είσαι στέλεχος του κόμματος. Παραμύθια. Απατεωνίστικη είναι η σχέση με το κόμμα. Και γιατί να μην είναι; Απάτη είναι το κόμμα. Καραμπινάτη απάτη.
Δεν θα ήταν απάτη, δεν θα τη χαρακτήριζα απάτη, αν το κόμμα είχε ιδεολογία. Αρχές. Συνέπεια. Και απαιτούσε σεβασμό, τουλάχιστον από τα μέλη του. Κυρίως από τα στελέχη του.

Πατρινός ο ένας εκ των τριών που ρήμαζαν σπίτια στη Γλυφάδα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών μελών εγκληματικής ομάδας, που διέπρατταν κλοπές από οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας και συνελήφθησαν στις 10-4-2018.

ΕΙΤΕ NOVA, ΕΙΤΕ GORNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ


To 1968 διασπάστηκε το ΚΚΕ. Οι λεγόμενοι ''ανανεωτικοί'' έφυγαν από το κόμμα κι έφτιαξαν άλλο, που το ονόμασαν ΚΚ Εσωτερικού. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εμείς είμαστε πατριώτες κομουνιστές, ενώ οι άλλοι σύντροφοι είναι του... εξωτερικού. Παίρνουν γραμμή από τη Μόσχα. Και κάθε μέρα η ''Αυγή'' που επανακυκλοφόρησε τη μεταπολίτευση αποκαλούσε ''δογματικούς'' τους άλλους του Περισσού.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...