Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Οι «δύσκολες ώρες» στα μπουζούκια



Δύσκολες ώρες, γράφουν, για κάποιον σελέμπριτυ, να τον πούμε έτσι, για να είμαστε in. Και γιατί οι ώρες είναι δύσκολες για τον ηθοποιό τάδε, την τραγουδίστρια δείνα. Επειδή πέθανε ο πατέρας του, η θεία του.

Ούτε μιλιά, ούτε λαλιά για τους «επώνυμους» Πατρινούς, που οφείλουν ένα κάρο λεφτά στο δήμο

Αποτέλεσμα εικόνας για δημος πατρεων
204 «επώνυμοι» πατρινοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες όλων των τύπων επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, χρωστούν στο δήμο 50 εκ. ευρώ, αλλά κανείς δεν μιλάει. Ούτε πριν η «μαύρη» λίστα αυτή δημοσιοποιηθεί, με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, βέβαια, ούτε μετά. Και όταν λέμε χρωστάνε, ξεκινάμε από καφετέρια στην οδό Όθωνος Αμαλίας που οφείλει 575.002 ευρώ, συνεχίζουμε με πρώην ιδιοκτήτη κέντρου διασκέδασης με ξένη μουσική, με οφειλές ύψους 232.683 ευρώ....Και πάει λέγοντας. 

Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΙΝΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΚΑΙΝΗ
Η «Κοκαΐνη» που εκδόθηκε το 1921 είναι το πρώτο μυθιστόρημα του Λουίτζι Πιτιγκρίλι, Ιταλού συγγραφέα απίστευτα προκλητικού για την εποχή του. Πιτσιρικάδες τον διαβάσαμε με μανία. Και ξαναδιαβάζαμε τα βιβλία του γιατί ντοπάριζαν τον τσογλανισμό μας, την επαναστατικότητα που λέμε και γενικά την αντίδραση σ’ ο,τι θεωρούνταν νόμιμο και κατεστημένο. Και να σκεφθεί κανείς μετά από χρόνια αποκαλύφθηκε ότι ο Πιτιγκρίλι ήταν «συνεργάτης» των φασιστών.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΓΟΗ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΙΣΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
Ο συγκεκριμένος τύπος έχει οικονομικό πρόβλημα. Φοβερά πράγματα. Μα αυτός; Ναι, αυτός. Πολύ μεγάλο, πολύ μεγαλύτερο το πρόβλημα του απ’ όσο μπορεί κανείς να φανταστεί. Τι λες; Αυτό που σου λέει το «Τsipas-Ηlias Βlog».

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ, ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΦΙΡΜΕΣ


Δεν μπορεί να είσαι τραγουδιστής, ένας Αντώνης Ρέμος, και παράλληλα αφεντικό σε μια ΠΑΕ. Δεν γίνεται αυτό. Δεν μπορεί να είσαι γιατρός, δικηγόρος, δημοσιογράφος και να λειτουργείς και σαν πολιτικός.

ΣΥΡΙΖΑ με τον Κατσιφάρα στην Περιφέρεια, κουβέντες με τρεις για το Δήμο της Πάτρας



Το αδιέξοδο που υπάρχει στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας – και όχι μόνο – να βρει και να στηρίξει έναν υποψήφιο ο οποίος θα διεκδικούσε με αξιώσεις την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, είναι πλέον κάτι παραπάνω από προφανές, καθώς τα μηνύματα που έρχονται από την Αθήνα, στον απόηχο της συνεδρίασης την περασμένη εβδομάδα της Κεντρικής επιτροπής, αποκαλύπτουν του λόγου το αληθές.

ΤΣΙΠΡΑΣ- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ



Φοβερή μονομαχία Τσίπρα - Μητσοτάκη στη Βουλή, για την οικονομία, υποτίθεται. Στην πραγματικότητα οι δύο μεγάλοι, αυτός που κυβερνά(:) κι ο άλλος που θα κυβερνήσει (:) τα είπαν χοντρά για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, εν όψει των εκλογών.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...