Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μασούτης μετά την Αθήνα επεκτείνεται και στη Πάτρα-Διαβάστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο «Tsipas-Hlias blog»

Αποτέλεσμα εικόνας για μαΣΟΥΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
Βόμβα στο χώρο του λιανεμπορίου τροφίμων πυροδότησε η απόφαση του «Μασούτη», να κατέβει στην Αθήνα. Για το σκοπό αυτό, η βορειολλαδίτικη εταιρεία με μεγάλα μερίδια αγοράς από τη Λάρισα και πάνω , με «αιχμή του δόρατος» τη Θεσσαλονίκη, εξαγόρασε την αλυσίδα supermarket Προμηθευτική Τροφίμων. Το ύψος της επένδυσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα ανέλθει στα περίπου 35 εκατ. ευρώ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΟΥΡΟ

Αξίζει να θυμηθούμε το πέρασμα από τη ζωή και το χώρο του ποδοσφαίρου του Μάκη Ψωμιάδη, που πέθανε στα 61 του, στις 6 Ιανουαρίου, του 2016. Μνήμη Μάκη σημαίνει υπενθύμιση, σε ποια κοινωνία κυκλοφορούμε και πόσο σάπια είναι τα σαλιαρίσματα για εξυγίανση και κάθαρση. Τους ξεφτύλιζε ο Μάκαρος. Άτομο πασίγνωστο, όχι μονάχα στην ποδοσφαιρική Ελλάδα ο Ψωμιάδης. Μια ζωή έτοιμο σενάριο για κινηματογραφική ταινία. Πολύ πριν γίνει πρόεδρος στην ερασιτεχνική ΑΕΚ το 1988, είχε λατρέψει την εν γένει παράνομη δραστηριότητα. Είχε, άλλωστε, κατηγορηθεί ο μακαρίτης για όλο το πάνθεον των αδικημάτων.

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας βιλαΠήξαμε στα δημοσιεύματα, ένα κάρο επικρίσεις, για την αγορά βίλας από τον επικεφαλής των Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας, τρία κλικ πιο αριστερά από τον Τσίπρα στην Ισπανία. Ντροπή και αίσχος σχολίασαν που θα μείνει σε σπίτι πολυτελείας ένας αγωνιστής του λαού. Κόντρα σχόλια, γιατί να μη δικαιούται κι ένας αριστερός το καλύτερο, το πιο ακριβό.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...