Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Στριμωξίδι...


Επιτέλους, μου λύθηκε η προσωπική απορία σχετικά με την ανεξήγητη -μέχρι χθες- αποστροφή μου στα ελικόπτερα. Τέτοιο στριμωξίδι καθημένων δεν έχω αντιμετωπίσει χρόνια τώρα ούτε στις θέσεις των λεωφορείων του ΟΑΣΘ.

ΜΠΑΣΙΜΟ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΡΩΗΝ» ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ivan savvidis
Όπως αποδεικνύεται ο Ιβάν Σαββίδης στην Ελλάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα να μπλέξει και με μπίζνες, ξένες στην μέχρι σήμερα επιχειρηματική του δραστηριότητα. Στη Ρωσία ασχολούνταν με το εμπόριο καπνού, καμία έκπληξη που εξαγόρασε την πρώην κρατική ΣΕΚΑΠ. Σε κάποια φάση ήταν ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Ροστώφ, ήθελε να αγοράσει και το πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το 2006, αλλά το παζάρι με τον ερασιτέχνη δεν προχώρησε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος πλήρωσε και πόσα, ως εγγύηση και αποφυλακίστηκε άμεσα ο γλεντζές που έκανε «ζημιές» στα μπουζούκια της Πάτρας;



Όπως πρώτο και κατ' αποκλειστικότητα μετέδωσε το «Tsipas-Hlias blog», την πολυπόθητη έξοδό του από την φυλακή Κορυδαλλού, έπειτα από λίγες μέρες παραμονής, έκανε πραγματικότητα ο περιλάλητος και αμφιλεγόμενος (μόνιμος το τελευταίο διάστημα) θαμώνας των πιο πολυσύχναστων νυχτερινών κέντρων της Πάτρας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφερε να συγκεντρώσει, από δανεισμό από γνωστό επιχειρηματία και φίλο του, το ποσό των 48.000 ευρώ που το δικαστήριο του έχει επιβάλει ως εγγύηση προκειμένου να βρεθεί εκτός φυλακής.

Ο Μασούτης με 35 εκατομμύρια αγοράζει την αλυσίδα σουπερμάρκετ Προμηθευτική και έρχεται στην Αθήνα


Η γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ «Μασούτης» ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα μετά την εξαγορά της αλυσίδας «Προμηθευτική».

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ



«Με μαχαίρωσαν πισώπλατα». Το είπε ο Ιβάν Σαββίδης και μας στέλνει δεκαετίες πίσω, στα χρόνια εκείνα της παλιάς λεβεντιάς, τότε που θεωρούνταν έγκλημα τιμής η μπαμπέσικη χωσιά. «Πιάστηκα κορόιδο…» πρόσθεσε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στο μαγαζί που τραγουδάει η Πάολα.

ΜΕ ΛΑΖΑΡΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΥ



Μπήκε αλλαγή στον τελικό του κυπέλλου ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όμως δεν έφερε την αλλαγή. Την ισοφάριση. Την ανατροπή του σκορ. Απεναντίας, η ΑΕΚ δέχτηκε κι άλλο τεμάχιο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...