Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΠΑΤΡΑ: Ο λόγος που οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό ο πιο πολυσυζητημένος «λουλουδάς» - (Μέρος β')

Αποτέλεσμα εικόνας για λουλουδια μπουζουκια

Ως «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η είδηση της σύλληψης και της προσωρινής κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού , γνωστού- αγνώστου «ζημιάρη» θαμώνα νυχτερινών κέντρων κέντρων της Πάτρας, για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας που εκκρεμούσε εις βάρος του, που έφερε στο «φως» το «Tsipas Hlias blog» (δείτε το εδώ) και μέσα σε λίγες ώρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου. 

Το «Tsipas Hlias blog» τους ενοχλεί γιατί δεν με κρατάει κανείς

Βλέπετε, έχω επιλέξει στον ωκεανό του διαδικτύου να ακολουθώ τις βασικές πρακτικές με τα εργαλεία που έχω στα χέρια μου. Θα μπορούσα κι εγώ να ζητώ «ανταλλάγματα» και «συμψηφισμούς». Γιατί με παίρνει και μάλιστα με περίσσεια άνεση και επιδεικτικότητα. Πιστέψτε με!

Αναστέλλει την έκδοση του ημερήσιου φύλλου της η «ΜΠΑΜ»




Στις 19 Μαρτίου κυκλοφόρησε η πρωινή εφημερίδα «ΜΠΑΜ», μια εκδοτική προσπάθεια σε μια εποχή δύσκολη για τα έντυπα πάσης φύσεως. Σήμερα μετά από περίπου ενάμισι περίπου μήνα κυκλοφορίας οι εκδότες Πέτρος Κουσουλός και Αγγελος Μπαταγκιώνης αποφάσισαν την αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ…



Με πιστόλι στο ζωνάρι δεν μπαίνεις στο γήπεδο. Τελειώσαμε. Και μόνο που το συζητάμε, δείχνει τον καραγκιαζισμό μας. Μεγαλομέτοχος είναι αυτός, προπονητής, ποδοσφαιριστής, διαιτητής, δημοσιογράφος, ο όποιος είναι καταδικαστέος, τέρμα και τελείωσε, όταν κυκλοφορεί στο αγωνιστικό χώρο με το όπλο επιδεικτικά.

ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ!



Το έχει παρατραβήξει ο Λουτσέσκου, ο 50χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ. Δώστου μικρόφωνο στο στόμα και επιτόπου βάζει την κασέτα. «Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ το πήρε στα χαρτιά, ο αληθινός πρωταθλητής είναι ο ΠΑΟΚ».

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...