Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Στο μυαλό του Σπύρου Δήμου: Αναλύοντας τα δεδομένα για τον Διαγόρα Βραχνέικων

Αποτέλεσμα εικόνας για σπυροσ δημου westenergy

Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα, ούτε καν ο ίδιος, στο αν θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, να ενισχύσει την οικονομική δομή του Διαγόρα Βραχνέικων. Με απλά λόγια, να τα… σπρώχνει! 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!



«Η τηλεόραση και οι φωτογραφίες σε αδικούν…» είπε στον Τσίπρα ένας απλός άνθρωπος στη Λήμνο. Ο πρωθυπουργός ήταν επόμενο να ανησυχήσει, «...τι μπορεί να κρύβει τούτη τη κουβέντα;» σκέπτεται. Γρήγορα, όμως, ανακουφίστηκε γιατί ο ανθρωπάκος δεν του παραπονέθηκε, όπως όλοι οι άλλοι, για τη βαριά φορολογία, για το 24% ΦΠΑ κ.λ.π. κ.λ.π. Ο Τσίπρας τον άκουσε να λέει «... Πιο ωραίος είσαι, πρωθυπουργέ, απ’ ο,τι φαίνεσαι στις αφίσες. Κι αν φορέσεις γραβάτα, θα γίνεις ακόμα πιο ωραίος».

Βόμβα: O Πατρινός «μεγαλοεπιχειρηματίας» που δεν έχει ούτε για τσιμούχες…

Αποτέλεσμα εικόνας για εΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ

Σκάει «βόμβα» σε λίγες ώρες, εδώ στο προσωπικό μου blog, το Tsipas Hlias blog, και στο PatraGossip, το σαιτ που διευθύνω από τα τέλη του 2010, καθώς έχω στοιχεία σοκ που εκθέτουν ανεπανόρθωτα πολύ γνωστό και προβεβλήμένο επιχειρηματία της πόλης.

Προτάσεις, ψέματα και ηλιθιότητα




Ας προσποιηθούμε πως πιστεύουμε τον Αλέξη Τσίπρα πως η Ελλάδα -που είναι σε επιτροπεία μέχρι το 2060- θα κάνει καθαρή έξοδο από τα Μνημόνια τον Αύγουστο, και ας περάσουμε στις προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της φτώχειας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...