Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

MONO ΣΤΟ «TSIPAS -HLIAS BLOG» : Το παρασκήνιο πίσω από το ραδιοφωνικό ντεμπούτο του Αντώνη Ρέμου

Πιστέψτε με, στο σημείο που βρίσκεται ο Αντώνης Ρέμος, στην υψηλότερη κορυφή της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, μπορεί να κάνει τα πάντα. Να υποστηρίξει ότι του ζητηθεί . Από το να «σπάει» ταμεία στο Nammos, στη Μύκονο, να «δίνει το παρών» -μιλώντας για επαγγελματικό σκοπό- σε συναυλία για ...λίγους, μεταξύ αυτών Έλληνες επιχειρηματίες , Λιβανέζοι κροίσοι, Αράβες και Ρώσοι πλουτοκράτες, σε υπερπολυτελές σαλέ στις βουνοκορφές των Γαλλικών Άλπεων, μέχρι να «βουλιάζει» στάδια και νυχτερινά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αν και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται .

ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ



Ξαφνικά, λες και κάποιος έδωσε το σύνθημα, πλάκωσε η… δημοσιογραφική κριτική σε βάρος του Μελισσανίδη προσωπικά. Για ποιο λόγο; Επειδή στο ματσάκι της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό ο Μελισσανίδης θυμήθηκε τη μπούκα του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη, στη διάρκεια του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και την χαρακτήρισε αλά Μάου- Μάου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «ΜΥΣΤΙΚΉ ΕΠΊΣΚΕΨΗ» ΚΡΗΤΙΚΟΎ ...ΠΡΈΣΒΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΎ ΣΤΗ ΠΆΤΡΑ


Τι να γύρευε άραγε ο -κατά τα δημοσιεύματα συγκεκριμένου μιντιακού ομίλου, «Κρητικός πρέσβης του τουρισμού», 33χρόνος Μάνος Κουκάκης, που εθεάθη σε καφέ, στην οδό Ακρωτηρίου στο ύψος της πλατείας Παπανδρέου, το απόγευμα της Δευτέρας;


Για αυτό επελέγη το ΥΤΟΝ από τον Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Τα «έσπασαν» στα μπουζούκια οι πρωταθλητές! Ρεσιτάλ από Χιμένεθ [vids] | Newsit.gr

Τα επινίκια της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ύστερα από 24 ολόκληρα χρόνια, μετά την επικράτηση με 2-0 του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ, γιορτάστηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...