Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Κόκκαλης - Μαλέλης ξαναστήνουν το Κontra του Κουρή




Η οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη και συγκεκριμένα ο γιος του, Ντίνος Κόκκαλης ακούγεται ότι είναι πίσω από την «αναζωογόνηση» του τηλεοπτικού σταθμού KONTRA (σχετικό ρεπορτάζ είχε δημοσιεύσει το Enimerosi24 το Δεκέμβριο του 2017: εδώ)… 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ… ΧΑΛΙΑ

Προχώρησα σε μία επισήμανση, θαρρώ αρκετά χρήσιμη. Διαφωτιστική. Πώς να βλέπει τους δημοσιογράφους ο Ιβάν Σαββίδης. Και, βέβαια, δεν αναφέρομαι μονάχα στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, αλλά και στον Μαρινάκη, τον Μελισσανίδη, τον Αλαφούζο.

ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ!

Χρωστάμε στις τράπεζες, χρωστάμε στην εφορία, χρωστάμε στο ΤΕΒΕ, χρωστάμε στον μπακάλη… αλλά ο Κωστόπουλος, Κωστόπουλος! Η οργή, η χολή, το μίσος, η κακία, η ειρωνεία…. Περισσεύουν. Ξεσκίστε τον!

ΦΟΥΛΑΡΙΣΕ ΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ!!!



Δεν πήγαν στο γήπεδο οι αεκτζήδες για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα που πήραν μετά από 24 χρόνια. Ούτε για να δουν την ομάδα τους να κερδάει τον Λεβαδειακό. Εξήντα χιλιάδες κόσμος πλάκωσε στο ΟΑΚΑ για να προστατεύσει την ΑΕΚ. Να την υπερασπιστεί. Να στείλει μήνυμα, πως αν βγουν δικαστικές αποφάσεις υπέρ τον ΠΑΟΚ, εμείς οι 60 κι άλλοι 160 χιλιάδες θα την κάνουμε καλοκαιρινή την Ελλάδα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...