Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Για τους «ενοχλημένους» που ρώτησαν τον Κ.Φλαμή : «Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο …Καλλέργης»!



«Υπερευαίσθητοι» αποδείχθηκαν κάποιοι με τον Αλέξανδρο Καλλέργη, με αφορμή την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Κόσμος» , που έφερε τον τίτλο : «Ντρέπομαι για την στάση της χώρας μας, στην υπόθεση των στρατιωτικών και του ήρωα πιλότου».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άναψε «φωτιές» ο «Φαραώ» της Αχαΐας : «Έστησε» σε ραντεβού τον Ε. Φλωράτο


30777123_10209269678334129_1725892538_n

Η έλευση του στην Ελλάδα την Μεγάλη Τετάρτη συνοδεύτηκε από μεγάλες βλέψεις και προοπτικές. Αυτό τουλάχιστον διέρρευσαν εντέχνως όλο το προηγούμενο διάστημα στα ΜΜΕ οι «άνθρωποι» του , προκειμένου να δημιουργήσουν θετικό κλίμα.

ΝΑ ΜΗ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!




Το πρόβλημα είναι ότι οι φυλακές δεν χωράνε άλλους κακοποιούς. Πρόβλημα, όμως, είναι και ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι οι σεσημασμένοι εγκληματίες, που είναι περισσότερο από σίγουρο, ότι «έξω» συνεχίζουν τις ληστείες, τις μπούκες σε σπίτια και τις επιθέσεις σε ηλικιωμένους. Ε, όταν είσαι κράτος, σοβαρό και υπεύθυνο, όπως το ελληνικό, επιλέγεις ποιο από τα δύο προβλήματα να λύσεις. Όταν, βέβαια, έχεις αδυναμία αντικειμενική να δώσεις λύση και στα δύο προβλήματα μαζί.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...