Σάββατο 7 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επιχειρηματικός πόλεμος πίσω από τις μπουλντόζες της Ψαρρούς

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επιχειρηματικός πόλεμος πίσω από τις μπουλντόζες της Ψαρρούς

«Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο» πρότεινε ο Τζον Λένον με αφορμή την αιματοχυσία του Βιετνάμ και τον «αφανισμό» χιλιάδων Αμερικανών στρατιωτών. Ποιος θα περίμενε ότι η συγκεκριμένη προτροπή θα λάμβανε σάρκα και οστά στο πολύπαθο πριγκιπάτο της Μυκόνου και στη θρυλική Ψαρρού; Εκεί όπου στράφηκαν τα φώτα της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες όταν ένας κάτοικος του νησιού, ο Εμμανουήλ Αγγελετάκης, ο επονομαζόμενος «Μπουλντόζας», αποφάσισε να γκρεμίσει αυθαίρετα κτίσματα ιδιοκτησίας του τα οποία μίσθωνε! Πράξη ηρωισμού και αυτογνωσίας ή ένα βρώμικο παιχνίδι σκοτεινών επιχειρηματικών συμφερόντων, εκβιασμών και προσπάθεια άλωσης της θρυλικής παραλίας;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ [σχεδίου]: Το μεγάλο κόλπο με την «ολοκαίνουργια» Νατάσα Θεοδωρίδου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΕΔΩ

Η εξόφθαλμα δυναμική επιστροφή της Νατάσας Θεοδωρίδου στο χώρο της δισκογραφίας, με ολοκληρωμένο άλμπουμ που  κυκλοφόρησε από τη Heaven Music την Τετάρτη 4/4 από το περιοδικό My TV και περιλαμβάνει 11 κομμάτια, δείχνει από τις πρώτες κιόλας μέρες ικανή όχι μόνο να σκαρφαλώσει αλλά και να μονιμοποιηθεί στις πρώτες θέσεις των ραδιοφώνων και να κατακτήσει τις καρδιές των ακροατών.

Αυτή είναι η πρώτη αναγνωριστική ανάγνωση. Ωστόσο, προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω την ανάλυση, στην ...αθέατη πλευρά , πέραν από τα προφανή, όλοι οι δρόμοι καταλήγουν σε ένα όνομα . Σε αυτό του Κώστα Μπερτάκη. Εφόσον είχε ανακοινωθεί ότι η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια θα εμφανιζόταν -από τις 13 Απριλίου - στο μαγαζί του, μιλώντας για το Fantasia, συνεργαζόμενη με τον τάχιστα ανερχόμενο Πέτρο Ιακωβίδη, η έκβαση της ιστορίας έμοιαζε προδικασμένη, η επιτυχία αναπόφευκτη. Όπως έχει αποδείξει πολλάκις και στο πρόσφατο παρελθόν, πρωτίστως επιστρατεύει όλο το αποτελεσματικό στην επίτευξη των στόχων μηχανισμό του, για να σε «χτίσει», κατόπιν σου παραχωρεί ηγετικό ρόλο σε κάποια από τα μαγαζιά του, και μόνο τότε θα εστιάσει στην αποκόμιση κέρδους . Η «συνταγή» που «σερβίρει» είναι δοκιμασμένη άλλωστε. Το χει ξανακάνει το «θαύμα» (και έχει πλάνο) . Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Φωτογραφία του χρήστη Fantasia Live.

Όπως λοιπόν φαίνεται από την επεξεργασία των στοιχείων, διαπιστώνοντας ακριβώς το «κενό» που υπάρχει τα τελευταία χρόνια ως προς τις γυναικείες φωνές, ούτε η Πάολα είναι αυτή που ήταν, αφότου έπαψε να βρίσκεται στο άρμα του, έκανε κάτι πολύ έξυπνο και πολύ προσεκτικό. Έριξε άγκυρα στη Νατάσα. 

Κατόπιν τούτου, να περιμένετε να ακούτε ολημερίς και ολονυχτίς τα νέα της τραγούδια , όχι μόνο μέσω των ραδιοφωνικών, αλλά και επίσης και στα διαδικτυακά Μέσα. Και πάλι προφανής ο λόγος: Διότι κανείς άλλος δεν κάνει κουμάντο εκτός του Κώστα Μπερτάκη. Είναι ο φανερός ή παρασκηνιακός επικεφαλής. Παλαιότερα υπήρχαν και άλλοι τύποι σαν και αυτόν, σήμερα, εντούτοις, τείνει να αποτελέσει μονοπώλιο. Η αλήθεια είναι αυτή και πρέπει να λέγεται. Μην έχετε αυταπάτες, όπως έχει διαμορφωθεί ο «χάρτης» της νυχτερινής διασκέδασης, έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Έχει προ πολλού πάψει να μετράει ο λόγος των δισκογραφικών, των επιχειρηματιών, όσων τουλάχιστον έχουν απομείνει, των μουσικών παραγωγών, των pr μανατζαρέων και κάθε είδους άλλων «νταραβεριτζήδων». Ο μόνος που με ένα του τηλεφώνημα δρομολογεί την προετοιμασία για τη διαδικασία εκτόξευσης προς την κορυφή , είναι μόνο αυτός. Ο ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ !!!


Επί τη ευκαιρία, άνοιξε τις πύλες του το Fantasia και το πρώτο δείγμα μας εξέπληξε ευχάριστα . Διαβάστε αναλυτικά στο «PatrasGossip»!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...