Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ο ΙΒΑΝ ΔΕΝ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΙΤΑ



Απορούν κάποιοι, γνωστοί αυλικοί του Ιβάν Σαββίδη, που τον έχουν επισκεφτεί στην πολυτελή σουίτα της Τούμπας, γιατί όταν μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο, ήταν ζωσμένος με το κουμπούρι. Την ίδια απορία έχουν κι άλλοι υποψήφιοι αυλοκόλακες, βουλευτές, δημοσιογράφοι, μικροεπιχειρηματίες, που κάποια φορά βρέθηκαν στη σουίτα. Και ο ευγενέστατος Ιβάν τους κέρασε και σαμπάνια.

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Επ’ αόριστόν. Δηλαδή; Δεν ξέρουμε πότε θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Σε μία εβδομάδα, σ’ ένα μήνα. Πολύ σωστά η κυβέρνηση, η οποία διακρίνεται εδώ και τρία χρόνια για τη συνέπεια της το άφησε στο φλου, Δεν όρισε ημερομηνία..

Ποιας εφημερίδας είναι αυτό το πρωτοσέλιδο;




(...) Η ΕΠΟ, η Λίγκα και οι τακτικοί δικαστές να κάνουν άμεσα αναμόρφωση του κανονιστικού πλαισίου, το οποίο δεν είναι επαρκές. Ας γίνει και Grexit στο ποδόσφαιρο, δεν μας απασχολεί. Αν δεν κάνουν μορατόριουμ οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και αν δεν δεχτούν να εισαχθούν στο ποινολόγιο οι ποινές για τις εμπρηστικές τους δηλώσεις, εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...