Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Θέλει η ...πoυτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει



«Έλα, μην κάθεσαι και τρως την ώρα σου, να γράφεις τα ίδια και τα ίδια» μου είπε ο φίλος μου ο Μάκης, όταν με είδε να διαβάζω, στο αγαπημένο μου ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το ρεπορτάζ για την ομιλία του Στουρνάρα στο World Economic Forum.

ΠΟΙΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ



Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ
Ποιος θα το περίμενε! Να συμπληρώσει τριετία χωρίς καν να απειληθεί με ανατροπή ο Αλέξης Τσίπρας και να κρατά κλειστά τα χαρτιά του αν θα κάνει πρόωρες εκλογές και πότε. Ο απόλυτα πετυχημένος για λογαριασμό των δανειστών. Τέτοιο κελεπούρι δεν θα βρίσκανε με τίποτα. Αυτά που δεν θα περνούσαν ούτε με τανκ, ψηφίστηκαν και εφαρμόστηκαν από τον… αντιμνημονιακό Τσίπρα.

ΟΙ «ΠΑΤΑΤΕΣ» ΤΩΝ OSCAR



Στα μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία της Αμερικής, που ενδιαφέρουν και όλο τον κόσμο, μέσα στα 90 χρόνια της ζωής τους, έχουν γίνει πολλά λάθη. Λάθη που μερικές φορές τα «μπάλωσαν» δίνοντας το χρυσό αγαλματάκι σε ανθρώπους που άξιζαν και δεν το είχαν πάρει ποτέ, για το σύνολο της προσφοράς τους.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...