Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ



Φοβερά πράγματα, Και το πιο φοβερό είναι ότι περνάνε μπροστά μας και δεν τα παίρνουμε πρέφα. Δεν πιάνουμε τη σημασία τους. Και τα λησμονάμε, λες και δεν συνέβησαν ποτέ. Κι όμως! Είναι δικάμας έργα. Εμείς τα κάναμε, είχαμε συμμετοχή εκατό τα εκατό.

ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Η εγκληματική οργάνωση κυνηγάει τον Ολυμπιακό. Μόνον τον Ολυμπιακό; Στην Ελλάδα όλοι είναι αδικημένοι και κυνηγημένοι. Μόνο; Και συκοφαντημένοι. Μετά και τη νέα νίκη της ΑΕΚ, μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο του Ολυμπιακού, με την ομάδα σαβούρα του πρωταθλητή, δεν πάει παραπέρα, ακόμα και να σταματήσει να τον έχει στο σημάδι η εγκληματική οργάνωση της εξυγίανσης της πλάκας ιστορία.

Το τσακάλι της ελληνικής δημοσιογραφίας και οι άσχετοι πράκτορες του FBI

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΨΗΣ

Ρισπέχτ, Μανώλαρε!


O δημοσιογράφος Mανώλης Καψής με ανάρτησή του στο twitter πήρε θέση, έβγαλε τα συμπεράσματά του και απεφάνθη για το σκάνδαλο Novartis: «Δεν ξέρω φυσικά την δικογραφία. Ξέρω όμως προσωπικά τους περισσότερους από τους 10 αναφερόμενους. Ε λοιπόν η υπόθεση ΒΡΩΜΑΕΙ. Το μόνο ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ την έστησε..» !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...