Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Μη σπιλώνετε τους πολιτικούς!



Με αφορμή την υπόθεση Novartis, οι πολιτικοί που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση κάνουν λόγο για προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός τους. Δηλαδή, αυτοί οι πολιτικοί έχουν καλό όνομα και οι άλλοι τους συκοφαντούν.

Ο Μαυρίκος ξέπλενε χρήμα της Novartis για πολιτικούς



Τον Ιούνιο του 2016 σκοτώθηκε μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό, ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος. Οι συνθήκες του ατυχήματος προβλημάτισαν εξ αρχής τις Αρχές, δύο χρόνια μετά όμως ουδείς ασχολείται με το ζήτημα. Μέχρι τώρα, καθώς ο εκδότης δεν ήταν όπως φαίνεται ένα τυχαίο πρόσωπο αφού τ’ όνομα έχουν αναφέρει μάρτυρες και στην υπόθεση της Novartis.

ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ



Τραίνο πάει ο Άρης για την επιστροφή στο πρωτάθλημα των μεγάλων, επιτέλους! Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι σ’ αυτό το φεγγάρι θα τα καταφέρει η ομάδα, διότι έστω και δύσκολα παίρνει τα τρίποντα. Ενώ από την άλλη, οι αντίπαλοι εύκολα έχουν βαθμολογικές απώλειες.

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕ ΤΗΝ... ΦΟΥΡΕΙΡΑ


Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Τέτοια κατηφόρα, τέτοιο γλύστρημα δεν έχει ξανασυμβεί στα χρόνια της μεταπολίτευσης, μη πιάσω όλη την μεταπολεμική περίοδο. Χάσαμε, ρε, την Φουρέϊρα. Την πολυφωτογραφημένη και πολυαγαπημένη τραγουδίστρια. Την βούτηξαν οι αδελφοί της μαρτυρικής Κύπρου.

«ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ» Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!



Για να μη ξεχνιόμαστε. Ακόμα κι όταν ο Παναθηναϊκός, με πρόεδρο της ΠΑΕ τον Γιάννη Αλαφούζο, είχε στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές επιπέδου Β’ και Γ’ εθνικής, ο καναλάρχης, με συνέπεια και στερεότυπα έπαιζε τη γνωστή κασέτα:

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...