Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Ο πόλεμος διεξάγεται πλέον ανοιχτά




(...) Ο Bαγγέλης Μαρινάκης, που έχει δικαστικές εκκρεμότητες, θεωρεί ότι η κυβέρνηση επιδιώκει την προσωπική εξόντωσή του με παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. Ταυτόχρονα, καταγγέλλει και προσπάθεια αποδυνάμωσης του Ολυμπιακού, για να ευνοηθούν οι, φίλα προσκείμενοι στην κυβέρνηση, αντίπαλοί του Σαββίδης (ΠΑΟΚ) και Μελισσανίδης (ΑΕΚ). Η κυβέρνηση από την πλευρά της τού καταλογίζει ότι έχει ταυτισθεί απολύτως με τη ΝΔ και τον αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μεγάλος πόλεμος Αμερικανού πρέσβη και Ιβαν Σαββίδη. Ο Geoffrey Pyatt ποστάρει στο Twitter άρθρο για τον επιχειρηματία

Αποτέλεσμα εικόνας για Geoffrey Pyatt,  Ιβάν Σαββίδη

Ίσως δεν συμβαίνει συχνά μεταξύ διπλωματών και επιχειρηματιών τουλάχιστον στην Ελλάδα αλλά ο Αμερικανός πρέσβης Geoffrey Pyatt, φαίνεται να επιμένει στον ανοιχτό πόλεμο εναντίον του  Ιβάν Σαββίδη. Πριν από λίγο με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναδημοσίευσε ένα άρθρο του αμερικανικού περιοδικού The American Interest (ΤΑΙ) , για τον επιχειρηματία το οποίο τον παρουσιάζει ως τον αρχηγό της ολιγαρχικής σκηνής της Ελλάδας. Το κείμενο είχε δημοσιευτεί στο mononews στις 7 Ιανουαρίου και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι Αμερικάνοι «βλέπουν» τις επενδύσεις Σαββίδη εντός της ελληνικής επικράτειας. Το κείμενο είχε τίτλο : Ο Ιβάν Σαββίδης, η επαγγελματική του πορεία του και η εμπλοκή του στην επιχειρηματική και πολιτική ζωή της Ελλάδας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...