Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό: Που θα συναντήσουμε την Πάολα αυτό το χειμώνα!

Αποτέλεσμα εικόνας για παολα 2018
Παραδοσιακά , η έλευση του Αυγούστου σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της καλοκαιρινής σεζόν και την ίδια στιγμή, προετοιμάζεται το έδαφος για τον χειμώνα. Έτσι λειτουργεί η πλειοψηφία των «μεγάλων ονομάτων» της πίστας . Τουλάχιστον, αυτών που σέβονται τον εαυτό τους και κινούνται πάντα βάσει σχεδίου.

Η λογική αυτή, όπως όλα δείχνουν, διέπει την Πάολα. Πολλές οι πληροφορίες του «Tsipas-Hlias blog», αλλά στα γραφεία μου, μόλις τώρα, έφτασε η είδηση ότι έχουν προγραμματιστεί ήδη τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της κορυφαίας λαϊκής ερμηνεύτριας. Όπως μάθαμε, λοιπόν, μετά το πέρας των καλοκαιρινών της συναυλιών, που πραγματικά «σπάνε  ταμεία» σε όλη την Ελλάδα, θα ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη και στη Πύλη Αξιού. Όπου θα συνυπάρξει με τον Στέλιο Ρόκκο. 

Την ίδια στιγμή, επιχειρώντας να απαντήσω στο «αν η Πάολα, αμέσως μετά την συμπρωτεύουσα, στο ξεκίνημα της στην νυχτερινή Αθήνα, θα συνεχίσει κάτω από την ομπρέλα του Κώστα Ματσίκα», σας έχω την απάντηση. Ναι μεν παραμένει στο συγκεκριμένο επιχειρηματία- ιδιοκτήτη του Έναστρον, αλλά υπό την υποστήριξη του Γιάννη Τσακουμάκου. Κατά πάσα πιθανότητα «από κοντά» θα είναι και ο  Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Κατόπιν τούτου, το κέντρο που θα την φιλοξενήσει θα είναι στο ESTATE στην Πειραιώς. Στο πλευρό της, εκτός του Στέλιου Ρόκκου, θα είναι ακόμη ένας εκ των Γιώργο Παπαδόπουλο η Δήμο Αναστασιάδη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...