Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ στο «Tsipas-Hlias blog»- Πόσο ορίστηκε τελικά το ποσό της εγγύησης για την 21χρονη Πατρινή, που συνελήφθη με πλαστά χαρτονομίσματα στη Μύκονο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΥΚΟΝΟΣ
Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία από την αποκάλυψη ότι 21 Πατρινή συνελήφθη στη Μύκονο, με την κατηγορία της συμμετοχής σε υπόθεση διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η νεαρή κοπέλα έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έφτασαν για έρευνες στο κοσμικό νησί, ακολουθώντας πληροφορίες για την ύπαρξη κυκλώματος παραχαρακτών που δρα στη χώρα μας. Οι έρευνες που έκαναν οι έμπειροι αστυνομικοί τούς οδήγησαν στα ίχνη της. Η οποία, όπως πληροφορείται το tsipas-hlias blog από απόλυτα έμπιστη πηγή, έκανε διακοπές… διαρκείας και είχε καταφέρει -λαμβάνοντας μέσω κούριερ- να έχει στα χέρια της 150 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά της προσωρινής κράτησης αποφυλακίστηκε και πλέον βρίσκεται στην Πάτρα. Με περιοριστικό όρο να καταβάλει έως τέλος του μήνα το ποσό των 5 χιλιάδων ευρώ ως εγγύηση.

Θα πρέπει να σημειωθεί τέλος, πως το περσινό καλοκαίρι εργαζόταν ως σερβιτόρα στη Μύκονο, ενώ ο φετινός χειμώνας την βρήκε στη γενέτειρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...