Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Πλήρης επιβεβαίωση tsipas blog για μπάτζετ Παναχαϊκής : Αμισθί ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Διαμαντής Κανελλόπουλος-Ανακατατάξεων συνέχεια!

Το «Tsipas-Hlias blog» ήταν αυτό που έδωσε real time -πρώτο- την πληροφορία (ΕΔΩ), με την αντίστοιχη επιχειρηματολογία, ότι με μειωμένο μπάτζετ θα πορευτεί η Παναχαϊκή τη νέα σεζόν.

Λίγες μέρες αργότερα, την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, όπως έγινε γνωστό, συγκροτήθηκε το νέο  Δ.Σ της ΠΑΕ . Το οποίο μίκρυνε αρκετά, από 9μελές έγινε 5μελες, λάμπει δια της απουσίας του ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, πρόεδρος παραμένει ο Κώστας Μπακαλάρος, ενώ ο Διαμαντής Κανελλόπουλος θα είναι και ο νέος διευθύνων σύμβουλος. Έχει υπηρετήσει στο Πυροσβεστικό σώμα και έχει φτάσει μέχρι και τη θέση του υπαρχηγού και αντιστράτηγου όπου και αποστραευτήκε το 2015. 

Πρέπει, παρόλα αυτά να διευκρινιστεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες μου, θα κατέχει τη θέση αυτή αμισθί. Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του Κώστα Αποστολόπουλο, στον οποίον καταβαλλόταν ένας αρκετά ικανοποιητικός μισθός. 

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η πολτική των ανακατατάξεων, με μοναδικό σκοπό την μείωση λειτουργικών δαπανών, αναμένεται να έχει και συνέχεια. Αυτή τη φορά, σε ένα άλλο εξίσου κομβικής σημασίας πόστο. Κάποιος έρχεται, κάποιος άλλος φεύγει...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

"Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, ώρα: 17.00 εξέλεξε ομόφωνα ως νέο Δ.Σ.:Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, ώρα: 17.00 εξέλεξε ομόφωνα ως νέο Δ.Σ.:

Πρόεδρος-  Κωνσταντίνος ΜπακαλάροςΑντιπρόεδρος - Παναγιώτης Λαμπρόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος - Διαμαντής Κανελλόπουλος Μέλη: Κωνσταντίνος Χρυσανθόπουλος, Δημήτρης Τσαούσογλου.

Ο Πρόεδρος και τα υπόλοιπα Μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούνε τα απελθόντα μέλη του Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο, κο Γιώργο Αποστολόπουλο για την σημαντική προσφορά τους προς την Ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...