Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Ο ΦΙΛΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΡΥΦΟΠΑΣΟΚΟΣ


Αυτοί που ψηφίζουν Τσίπρα, γιατί το… κάνουν; Είναι τόσο απλό να το αντιληφθεί ο καθένας. Δεν θέλουν τον Μητσοτάκη. Έχει, δηλαδή, μια… λογική το πράμα. Δεν είναι ότι γουστάρουν τόσο τον Αλέξη μας, όσο ότι δεν κάνουν κέφι τον Κυριάκο μας.

Τι Μητσοτάκης, τι Τσίπρας, ίδιο έργο είναι. Είτε πρωθυπουργός είναι ο ένας, είτε ο άλλος, το ίδιο και το αυτό. Εντελώς.
Αυτός, όμως, που ψηφίζει, που παραμένει ακόμα εν δυνάμει ψηφοφόρος του Σύριζα, είπαμε έχει μια.. λογική. Δεν θέλει την ΝΔ, που με το ΠΑΣΟΚ έχουν χρεωθεί, δικαιολογημένα, την καταστροφή της χώρας.
Για κλωτσές, λοιπόν, είναι αυτός που θα ψηφίσει Σύριζα στις προσεχείς εκλογές, αφού δεν αλλάζει τίποτα, ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα, είτε με Τσίπρα πάλι, είτε με Μητσοτάκη. Εκείνος που είναι για κλωτσές και μπουνιές και χαστούκια είναι ο ψηφοφόρος του... ΚΙΝΑΛ. Του κρυφοΠΑΣΟΚ. Ο ψηφοφόρος που συνεχίζει να είναι ΠΑΣΟΚ, κρυφοΠΑΣΟΚ ή, ο άλλος, ο πρώην ΠΑΣΟΚ, που επιστρέφει στην Ιερουσαλήμ από τον Σύριζα.
Γιατί τις θέλει τις μάπες του, να τον κάνεις μπλε καρέ στο ξύλο, ο πασόκος, ο κρυφοπασόκος; Γιατί αυτός, περισσότερο από τον ψηφοφόρο της ΝΔ στις δεκαετίες της μεταπολίτευσης “έφερε” τον Σύριζα. Και σήμερα, σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ, σχεδόν διπλασιάζει την εκλογική δύναμη του… ΚΙΝΑΛ.
-από apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...