Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΗΡΘΕ ΝΑ… ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ



Ο Τσίπρας δεν πέφτει κάτω από το 22%. Το δείχνει και η νέα δημοσκόπηση, μετά τις συμφωνίες με τα Σκόπια και τους δανειστές. Η αντιπολίτευση, κι όχι μόνον, τον κατηγορούν για προδοσία, μειοδοσία, πέρα από τα γνωστά για κωλοτούμπες. Κι όμως! Ο Τσίπρας, και κανένας Σύριζα, σταθερά και ακλόνητα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μετά τη ΝΔ.
Στην πραγματικότητα ο Τσίπρας είναι ΠΡΩΤΟΣ και δεύτερη η ΝΔ. Δηλαδή; Αν ο Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός έκανε τόσο κατάπτυστες συμφωνίες, όπως ο Αλέξης μας, είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να ξεπερνούσε το 20%. Αν ληφθεί υπ’ όψιν ότι σήμερα με την ΝΔ είναι μόλις στο 35%. Ποσοστό που δεν ανήκει στη ΝΔ, αλλά επιδοτείται λόγω της φθοράς του Σύριζα. Λόγω της απογοήτευσης του κοσμάκη από την μαϊμού αριστερά.
Έλα, όμως, ότι υπάρχει και κοσμάκης που κρατάει δυνατά στο παιχνίδι τον Τσίπρα. Ο οποίος πράγματι, όπως φαίνεται πια οριστικά και αμετάκλητα, ήρθε για να μείνει. «Αυτή η κυβέρνηση ήρθε για να μείνει», λένε, και έχουν δίκαιο. Με Πάνο Καμμένο κι όχι. Με γραβάτα κι όχι.Ο Τσίπρας κρατάει σταθερά τη δεύτερη θέση, άρα παραμένει χοντρά στο παιχνίδι και μετά τις εκλογές. Αντιπολίτευση χωρίς αντίπαλο.
-από apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...