Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Αποκάλυψη tsipas-hlias blog : «Πρέσινγκ» από Κατσικόπουλο σε Γεννηματά με φόντο τις εκλογές

Κοντά στο να επανέλθει δυναμικά στην πολιτική σκηνή, από συνηθισμένο πόστο, παρότι τα χρόνια είχανε περάσει, φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Κατσικόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που έρχονται στo «Tsipas-Hlias blog», είναι πολύ πιθανό ο πρώην βουλευτής και πρώην Νομάρχης Αχαΐας να «κατέβει» στη μάχη των επόμενων βουλευτικών εκλογών, όποτε κι αν γίνουν αυτές.

Για την πρόθεση του αυτή, όπως αναφέρεται, από επώνυμους και ανώνυμους, έχει  ενημερώσει την Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής. 

Πρόθεσή του, δε, όπως σημειώνεται από την ίδια πηγή, είναι το όνομα του να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο των υποψηφίων βουλευτών στην Αχαία...

Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν και από το αν ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα μείνει ή όχι στη συγκεκριμένη περιφέρεια. Διότι, θυμίζουμε πως, ως πρώην πρωθυπουργός, δεν χρειάζεται σταυρό και εκλέγεται αυτοδικαίως, εφόσον κερδίσει έδρα το ΚΙΝΑΛ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...