Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Έρχονται «περικοπές» στην Παναχαϊκή- Εκτός ΔΣ της ΠΑΕ ο Π. Μαρλαφέκας

Όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το «Tsipas-Hlias blog », από άτομο που έχει ισχυρή επίδραση και δικτύωση στη μιντιακή και την αθλητική πιάτσα, «περικοπές» εκτιμάται ότι θα επέλθουν στη Παναχαική εν όψει της νέας σεζόν και εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος ανακοινώνεται!

Η εξέλιξη αυτή δεν σχετίζεται με το γεγονός ότι η πατρινή ομάδα δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» της Super League. Αγωνιστικά τουλάχιστον, γιατί ακόμη περιμένει στο… ακουστικό, να ακούσει ότι επιτευχθεί το πελώριο θαύμα που επιδιώκει. Ας είμαστε ρεαλιστές όμως. Κάτι τέτοιο, το πλάνο Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος με την συμμετοχή 20 ομάδων τη νέα σεζόν, πλέον φαντάζει αδύνατο. 

Όσον αφορά στην ουσία των όσων είπα, η κίνηση αυτή, της μείωσης του μπάτζετ, εφόσον ολοκληρωθεί βέβαια, θα δείχνει την έλλειψη πόρων που υπάρχει αυτήν την στιγμή στην «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ.  Εδώ που τα λέμε, τα έσοδα από τη διαφήμιση, μέσω καταχώρησης πινακίδων στο γήπεδο και της προέλευσης φιλάθλων, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. 

Έτσι, λοιπόν, η διοίκηση του συλλόγου, εφόσον δυσκολεύεται να εξοικονομήσει χρήματα, έχει δρομολογήσει ήδη το επόμενο πλάνο . Για να καλύψει άλλες σημαντικότατες ανάγκες, οι οποίες αποτελούν βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα του συλλόγου, προτείνει μείωση στα χρήματα που θα ρίξουν στο τραπέζι για τη νέα σεζόν.

Ακόμη δεν είναι σαφές σε τι ποσοστό θα μειωθεί το μπάτζετ, αλλά θεωρείται δεδομένο πως η σημαντική φετινή αύξηση δεν θα έχει συνέχεια.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας δεν θα συμμετάσχει στο  νέο διοικητικό συμβούλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...