Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημητρης Μπαρμπουνης
Αφού έδωσε και δίνει τις δικές του «μικρές μάχες» στη διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος», με ιδιαίτερη επιτυχία η αλήθεια είναι, ο Δημήτριος Μπαρμπούνης για να «ανέβει επίπεδο» ακόμη περισσότερο η περιοχή, όπως πληροφορούνται η στήλη και το patragossip.gr, έχει πλέον βάλει σκοπό να νοικοκυρέψει κι ολόκληρη την Δυτική Αχαΐα.
Ο πρώην αστυνομικός υπάλληλος, που, αποδεδειγμένα, κινείται πολύ δραστήρια και έχει μεράκι και όραμα για τον τόπο του, στοιχεία που λείπουν από τους σημερινούς επαγγελματίες πολιτικούς, προετοιμάζεται για να κατέβει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για δήμαρχοςκαι, μάλιστα, χωρίς να βρίσκεται κάτω από την «ομπρέλα» πολιτικού φορέα, αφού δεν ενδιαφέρεται για τα κόμματα, αλλά για την Κάτω Αχαΐα, στην οποία όντως ζει από μικρός και την αγαπάει. Η Δημήτρης ήδη ψάχνει από τώρα συνεργάτες και χρηματικούς πόρους, ώστε να στηριχθεί επαρκώς ο προεκλογικός του αγώνας. 
Και όλα αυτά, την ίδια ώρα που –σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο «Tsipas-Hlias blog», πρωτίστως από τους γνώστες των πολιτικών παρασκηνίων»–φίλοι του, από την νυν δημοτική αρχή Χρήστου Νικολάου, δείχνουν να μην «καλοβλέπουν» ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...