Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός πάλι απόψε στο μπάσκετ! Παραμύθι. Δεν υπάρχει κανένας Παναθηναϊκός και κανένας Ολυμπιακός. Αυτό που υπάρχει είναι το μπασκετικό θέαμα υψηλού ενδιαφέροντος με επαγγελματίες παίκτες πρώτης κλάσεως, οι οποίοι απλά σήμερα φοράνε τη φανέλα της άλφα και της βήτα ανώνυμης εταιρείας. Μπασκετμπωλίστες, μαύροι και λευκοί, άσχετο αυτό, που χθες είχαν συμβόλαιο μ’ άλλη εταιρεία και αύριο θα βρίσκονται σ’ άλλη ομάδα.

Αξίζει να δεις από την τηλεόραση τον αποψινό τελικό, δεύτερο στη σειρά του 2018. Και στο γήπεδο να πας αξίζει τα λεφτά του το έργο. Τολμάς, όμως να βρεθείς σε χώρο όπου νταηλίκι κυριαρχούν εκείνοι οι οποίοι έχουν την προδιάθεση να ρίξουν τα μπινελίκια τους; Και άμα λάχει να ‘ούμε να μη μείνουν μόνο σε λεκτικές χυδαιότητες.
Οι Μαου-Μαου στην εξέδρα. Έχουν γράψει τη δική τους Μαύρη Βίβλο της βίας και την φρίκης στα χρονικά των αναμετρήσεων των δύο αυτών αντιπάλων. Και από κοντά οι επιχειρηματίες των δύο ΚΑΕ προστατεύουν τα συμφέροντα των εταιρειών τους, στο όνομα βέβαια του αθλητισμού.
Αυτό έχουν να παρουσιάσουν εκπροσωπώντας τον υπέροχο κόσμο τους ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Οι Αγγελόπουλοι παραμονές του πρώτου τελικού, την περασμένη Κυριακή, ζήτησαν την παρέμβαση του… Τσίπρα. Ο Γιαννακόπουλος εν όψει του αποψινού τελικού απείλησε ότι θα αποχωρήσει η ομάδα του σε περίπτωση… τρομοκρατίας στο ΣΕΦ, ενώ στην εφημερίδα του πρωτοσέλιδα έγραψε «Η αλητεία δεν θα περάσει».
-από apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...