Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Η αλήθεια για την πρεμιέρα του Αργυρού- Τα ρεζερβέ, οι καταναλώσεις και οι «απαντήσεις»

Αποθεωτικό Come Back του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Fantasia ! Δείτε ( βίντεο + φωτό ) !
Ασφυκτικά γεμάτο ήταν χθες το -άψογα φτιαγμένο από τoν Κώστα Μπερτάκη-  νυχτερινό κέντρο, στον απόλυτο προορισμό της διασκέδασης στην πόλη, που είναι και πάλι νότια, και αυτό είναι το Fantasia live, που έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Ήταν λίγο μετά τις 02.00, όταν ο τραγουδιστής εμφανίστηκε με total white εμφάνιση, και θέλοντας να προμοτάρει το νέο του τραγούδι.  Έτσι βγήκε στην πίστα ερμηνεύοντας το «Λιώμα», το οποίο, παρεμπιπτόντως, μέσα σε μόλις δύο μέρες μέρες, έχει ξεπεράσει τις 343.761 προβολές. Επίδοση που τον «σκαρφάλωσε» στην κορυφή των τάσεων του Youtube. (Διαβάστε περισσότερα)

Ο «Argy» κέρδισε το στοίχημα, μιας και το μαγαζί ήταν παραπάνω από γεμάτο, ενώ οι μετρ έδιωξαν και περί τα 150 άτομα-που πήγαν έτσι οι άκυροι- που δεν είχαν προνοήσει να κλείσουν τραπέζι. Το πρόγραμμα ήταν φαντασμαγορικό, με πολλές εναλλαγές σκηνικών, χορευτών και γενικότερα παραστάσεων. Κοινώς θύμιζε «Λας Βέγκας» – κάτι που ήθελε από την πρώτη στιγμή ο δημοφιλής τραγουδιστής . 

Σε σχέση με τις καταναλώσεις, από πολύ έγκυρη πηγή» –δεν θα σας πω ποιος– πληροφορήθηκα ότι ήταν πολύ υψηλές. Λογικό, αν αναλογιστούμε ότι η δυναμική του είναι πολύ μεγάλη. Στα Νότια «μόνο αυτός κάνει κουμάντο», γεγονός για το οποίο είναι όλοι ενήμεροι.

Να προστεθεί, επιπλέον, ότι στο δεύτερο πρόγραμμα, που ο Αρυγρός είπε τα λαϊκά του, οι καταναλώσεις κυριολεκτικά απογειώθηκαν.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την χθεσινοβρδινή φαντασμαγορική και μαγευτική βραδιά, μπαίνοντας στο site του Χάρη Λεμπιδάκη ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα : Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ

Μη χάσετε : «ΦΙΡΜΑΤΟ» ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΕΠΑΡΧΙΩΠΟΥΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...