Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ… ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ


Απαράδεκτο. Απορώ γιατί δεν συνέλαβαν επιτόπου τον χρυσαυγίτη βουλευτή, κάποιον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, ο οποίος από το βήμα της Βουλής κάλεσε την ηγεσία του στρατού να κάνει πραξικόπημα. Με την κατηγορία ότι ξεφτύλισε της ένοπλες δυνάμεις. Κι αντί να συμβεί αυτό, προέκυψε η… ευαισθησία του κρατικού μηχανισμού στην αυτογελοιοποίηση του. Ναι, γελοιοποιήθηκε το κράτος επειδή πήραν στα σοβαρά έναν γραφικό τύπο, τον Καρανίκα Νίκο της Χρυσής Αυγής.

Φοβερά πράγματα. Για κλωτσές πράγματα. Αμολήθηκαν εισαγγελείς και μπάτσοι να μαγκώσουν τον μακρυμάλλη βουλευτή για να… αποτραπεί το στρατιωτικό πραξικόπημα. Είμαστε της πλάκας. ΌΧΙ! Είμαστε για φτύσιμο. Ξεπουλιέται το όνομα Μακεδονία και πουλάμε σανό κοινοβουλευτισμού παίρνοντας στο κυνήγι έναν Μπαρμπαρούση, που θα έπρεπε να τον στείλουν σε ίδρυμα.
Με την ευκαιρία. Ποιο, αλήθεια, είναι το ποσοστό των Ελλήνων που είναι αντιχουντικοί; Παρακάτω. Όταν έγινε χούντα το 1967 πόσοι βγήκαν αγανακτισμένοι στις πλατείες; Οι ενεργοί αντιστασιακοί πόσοι ήταν, στη διάρκεια της δικτατορίας, ένα, δυόμισυ τα εκατό; Πόσοι.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...