Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΤΟ «ΔΙΠΟΡΤΟ» ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ
Για τρίτη διαδοχική θητεία Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας πάει γκανιαν ο Απόστολος Κατσιφάρας. Γιατί, όχι; Εδώ, από τι ακούγεται, η υποψηφιότητα του θα στηριχτεί εις διπλούν. Από το Συριζα και το Κίνημα Αλλαγής. 

Όταν, μάλιστα, είναι βέβαιο ότι ο Ανδρέας Κατσανιώτης έχει άλλες βλέψεις (θυμηθείτε τι έγραψε το  «Tsipas-Hlias Blog») τι περισσότερο έχει να φοβηθεί; Τίποτα. Ούτε θα πεις ότι σήμερα έχει να νιώσει την «καυτή» ... ανάσα κάποιου άλλου σοβαρού αντιπάλου. Από αυτούς που φημολογούνται ότι θα «κατέβουν» στις εκλογές.

Αφού, λοιπόν, η προσπάθεια του, να διατηρηθεί στο πόστο του, θα γίνει κάτω από την «ομπρέλα προστασίας» του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να κρατήσει κάποιες ισορροπίες. Να, ας πούμε, στα εθνικά θέματα δεν μπορεί να χρεώσει ανευθυνότητα και ερασιτεχνισμό στη κυβέρνηση, όπως ενδεχομένως θα ήθελε.  ...Και ας μανουριάζουν οι συνεργάτες του από το παλιό βαθύ ΠΑΣΟΚ.

Θέλει, τελικά ή, δεν θέλει να επανεκλεγεί ;

Ε, αφού θέλει, θα πιάσει κονέ, σοβαρό και καλόδετο κονέ, με Τσίπρα μεριά.

Πάνω κάτω, τα ίδια είπε και ο βουλευτής Αχαΐας και επικεφαλής της παράταξης «Μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας», Ανδρέας Κατσανιώτης. Ύστερα από άρνηση αιτήματος του, να συζητηθεί -και με την μορφή του κατεπείγοντος- το θέμα της συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με την αντίστοιχη των Σκοπίων. Ο κύριος Κατσιφάρας, όμως, του απάντησε πως «δεν είναι κατεπείγον» αλλά και ότι είναι «επικοινωνιακό»!

Μετά από αυτή την εξέλιξη , ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε: «Αντιλαμβάνομαι τον κ. Κατσιφάρα. Είναι δύσκολο να πατάει σε δύο βάρκες, ειδικά όταν αυτές ακουμπούν στα νερά των Πρεσπών που αν και ήρεμα φαινομενικά, από την περασμένη Κυριακή κρύβουν τους μεγαλύτερους εθνικούς κινδύνους της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Άλλοι ξέρουμε ότι ζούμε στιγμές όπου ο καθένας αναμετριέται με τις ευθύνες του απέναντι στην χώρα και την ιστορία και άλλοι, όπως ο κ. Κατσιφάρας, θέλουν μόνο… να τα έχουν καλά και με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με το ΠΑΣΟΚ!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...