Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Αυτός θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρών με τη ΝΔ!

Αποτέλεσμα εικόνας για νδ κουιζ
Το «Tsipas-Hlias blog» δημοσιοποιεί ακόμα μια σημαντική αποκλειστικότητα που θα φέρει τα πάνω κάτω στο πολιτικό σκηνικό της Πάτρας, ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του 2019.


Όπως όλα δείχνουν, έχει κλειδώσει η πρώτη δυνατή υποψηφιότητα απέναντι στον Κώστα Πελετίδη, ο οποίος έχει ανακοινώσει ήδη ότι θα διεκδικήσει εκ νέου τη Δημαρχία.

Οι πληροφορίες που διαθέτω είναι αρκετά ασφαλείς και εκτός απροόπτου, η υποψηφιότητα του διακεκριμένου Πατρινού θα ανακοινωθεί μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβρη.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ;

Πρόκειται για προσωπικότητα αναγνωρίσιμη στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αχαΐας , ο οποίος διατηρεί ιδιαίτερα καλές σχέσεις τόσο με την Εκκλησία, όσο και τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης.

Μάλιστα, θεωρείται δεδομένο ότι η εν λόγω υποψηφιότητα θα αποτρέψει και την κάθοδο του Κώστα Χριστόπουλου. Ο οποίος, μιας και το έφερε η κουβέντα, αμφιβάλω αν από μόνος τους θα επιδιώξει κάτι τέτοιο. 

Στόχος είναι να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της ΝΔ στον τρίτο μεγαλύτερο δήμο της χώρας, αλλά και όσους νιώθουν θιγμένοι από τις επιλογές Πελετίδη και δεν προτίθενται να τον ξανά ψηφίσουν. 

Παράλληλα, όπως επισημαίνουν οι ίδιοι κύκλοι, πιθανότατα να βάλει «δύσκολα» και στον Γρηγόρη Αλεξόπουλο . (Διαβάστε ΕΔΩ)

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Παράλληλα, η ΝΔ εξετάζει και την υποψηφιότητα δεύτερου υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων – στρατηγική που θα ακολουθήσει στους περισσότερους δήμους της χώρας – προκειμένου να διασφαλίσει το 50% συν 1, με δεδομένη την απλή αναλογική.

Ήδη ακούγονται συγκεκριμένα ονόματα (2 ονόματα «παίζουν») και για τον «δεύτερο» υποψήφιο της ΝΔ στην αχαϊκή πρωτεύουσα !

Το tsipas-hlias blog θα αποκαλύψει τις προσεχείς μέρες το όνομα του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, που φαίνεται να έχει λάβει και τις «ευλογίες» της Πειραιώς!

Και κάπως έτσι τα πράγματα γίνονται αρκετά δύσκολα για τον Κώστα Πελετίδη και τους συνεργάτες του, καθώς όπως όλα δείχνουν οι εκλογές δε θα είναι τελικά «πάρτυ για έναν», αλλά το απόλυτο ντέρμπι!

Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Γιατί, από την δική μου σκοπιά, τα πράγματα θα έχουν εντελώς διαφορετική τροπή. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...