Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Μπορεί να τα βρουν ο Μαρινάκης με τον Ιβάν;Κι όμως... είναι αλήθεια!

Αποτέλεσμα εικόνας για σΑΒΒΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Νέος πρόεδρος από προχθές στη super league, τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος, αυτός που υπέδειξε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν έχει σημασία το όνομα του διότι δεν εξελέγη αξιοκρατικά, αλλά με κριτήρια ψηφοθηρικά.

Κέρδισε επικοινωνιακά ο Μαρινάκης διότι ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου και της… εξυγίανσης, όπως ο ΠΑΟΚ του Ιβάν και της… αλλαγής σελίδας στο ποδόσφαιρο, αρνήθηκαν τη ψήφο στον εκπρόσωπο της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη.
Ο χρεοκοπημένος Παναθηναϊκός έχει ένα… άλλοθι. Να συνεχιστεί ο δανεισμός δυο ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, των Κάτσε, Μυστακίδη. Γι αυτό δεν στήριξε τον υποψήφιο του Μελισσανίδη, με τον οποίο βρίσκεται στα μαχαίρια ο Σαββίδης.
Το ερώτημα είναι γιατί ο ομογενής επιχειρηματίας, καναλάρχης και εκδοτάρχης, πήγε πάσο τον μέχρι χθες ''εχθρό'' Μαρινάκη, τη μάστιγα του ποδοσφαίρου, για να μεταφράσουμε επιεικώς τις μέχρι πρόσφατα δημόσιες τοποθετήσεις του ΠΑΟΚ και του φιλικού του τύπου. Λέγεται, κι αυτή η εξήγηση δίδεται, για να μη χαρακτηρίζεται ''κυβερνητικός'' ο Ιβάν Σαββίδης. Για να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις ότι είναι απέναντι στον Μητσοτάκη.
Παιχνίδια. Αυτό γίνεται. Τα αφεντικά των ΠΑΕ κάνουν τα προσωπικά παιχνίδια τους. Όλοι. Ποιος να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο! Αν ενδιαφερόντουσαν για την ποιότητα και την ηθική του πρωταθλήματος, τότε όλοι θα ήταν ένα. Είναι κοινό το όφελος για όλους αν το γήπεδο λειτουργούσε με αξιοπιστία σε επίπεδο επιχειρηματικό, εμπορικό, αγωνιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...