Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΛΑΟΥ


Αυξήθηκε ο ΕΝΦΙΑ. Όχι απλά διατηρήθηκε, αλλά φούσκωσε κι άλλο ο φόρος στην ιδιοκτησία ακινήτων. Θα πληρώσουν το κράτος επί κυβέρνησης που είχε καταργήσει προεκλογικά τον ΕΝΦΙΑ, όσοι έχουν διαμέρισμα, οικόπεδο, χωράφι.

Ένα από τα δύο συμβαίνει. Ή παίζει δημοκρατία κοροϊδιλίκι ή πρόκειται για πολιτική αλητεία καραμπινάτη. Δημοκρατία σημαίνει ότι το κόμμα που καλείται να κυβερνήσει εφαρμόζει όσα έχει δεσμευτεί.
Ο Τσίπρας με το βουλευτικό λόχο των ζόμπυ του σύριζα εφαρμόζει ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ όσα καταδίκαζε στις προηγούμενες κυβερνήσεις. Αντιμνημονιακός πρωθυπουργός που υπέγραψε κι άλλο, πρόσθετο μνημόνιο.
Και επειδή μας έχουν ζαλίσει τους όρχεις, από την εποχή που βρέθηκε αυτό το υπέροχο κόλπο της δημοκρατίας, ότι ο λαός είναι κυρίαρχος σημειώνω τούτο:
Γιατί ο κυρίαρχος λαός ξαναψήφισε Τσίπρα που γράφει στις κάλτσες του την οικονομική επιβάρυνση που έχει προκαλέσει με τα προβατάκια της αριστερής στάνης του; Επειδή τη δημοκρατία δεν την κατουράει μονάχα ο γίγαντας λαός.
Το δημόσιο χρόνια πολλά πλήρωνε τον Σύριζα, πριν αυτός ακόμα γίνει κυβέρνηση. Γιατί; Για να ασκεί πολιτική. Για να προετοιμάζεται αν χρειαστεί να κυβερνήσει. Στις υποχρεώσεις του κόμματος της υποτίθεται αριστεράς ήταν και να έχει πρόγραμμα. Όχι είμαστε τσουτσέκια, άλλα λέμε προεκλογικά, άλλα κάνουμε μετεκλογικά. Εμείς οι συριζαίοι, Φλαμπουράρης, Καρανίκας, Τασία και σία είμαστε αγωνιστές και τιμάμε τα λεφτουδάκια του δημοσίου.
Με τις ευλογίες του κόσμου οι συριζαίοι έπαιρναν κάθε χρόνο τις επιδοτήσεις από το δημόσιο για να φτιάξουν πρόγραμμα που το έριξαν στα σκατά.
-από apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...