Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΓΙΑΤΙ “ΠΕΦΤΟΥΝ” ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό το γελοίο “Κρίμα, ρε... ” που λένε επειδή οι εφημερίδες πάνε από πτώση σε πτώση στην κυκλοφορία τους. Γιατί κρίμα;

Και το χρηματιστήριο πέφτει, και από το πέσιμο καπάκι στο πέσιμο, κάποια στιγμή φρενάρει και σηκώνει κεφάλι. Με τις εφημερίδες το πράμα πάει από το κακό στο χειρώτερο. Γιατί, όμως, να ‘ναι κρίμα και να μην το βλέπουν αλλοιώς.
Κάποια αιτία υπάρχει που οι εφημερίδες έχουν πάρει την κυκλοφοριακή κατρακύλα. Μην στέκονται στο αποτέλεσμα. Γιατί, λοιπόν, χάνουν φύλλα οι εφημερίδες; Γιατί δεν λένε τίποτα! Αυτή είναι η εξήγηση. Γιατί έχουν να πουν πολλά και δεν τα λένε.
Ακόμα και οι θεωρούμενες αντικυβερνητικές εφημερίδες είναι μουγκές. Όχι γιατί δεν θέλουν να “μιλήσουν”. Απλά δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους.
Με τα ψέματα δεν παίρνεις κυκλοφορία. Με παικτάκια δεν παίρνεις πρωτάθλημα. Θες βαρβάτους αρθρογράφους, πεινασμένους ρεπόρτερ, όχι προσκοπάκια.
-από apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...