Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ!


Έτσι «εκπαιδεύονται» δήθεν πολιτικά, στην πραγματικότητα κομματικά, οι μάζες. Έτσι βολεύει. Η πλειοψηφία του κόσμου να μη γίνει ποτέ ανεξάρτητη, να μην πατάει στα πόδια της. Να εξαρτάται συνεχώς από την κεντρική εξουσία.

Ο μάγος, ο θαυματοποιός θα τα κάνει όλα. Ακόμα και τον Ιησού τον έριξαν στην ξεφτίλα. Για να πείσει τον έβαλαν να κάνει εξωπραγματικά κόλπα. Τον παράλυτο να τρέχει μαραθώνιο, τον στραβό να παίρνει μετάλλιο στους αγώνες σκοποβολής.

Κάποιος Παπανδρέου σήμερα, μετά ένας Καραμανλής να γαβγίζει ότι αυτός, μόνο αυτός, μπορεί να καθαρίσει τη μπουγάδα. Και ο ένας σωτήρας να κατηγορεί τον προηγούμενο σωτήρα.

Ο Μπερτάκης δεν ασχολήθηκε με πρόσωπα, χθεσινά και προχθεσινά. Δεν μπήκε στη λογική του πρώην και του επόμενου μεσσία, επειδή πουλάει αυτή η κολόνια. 

Όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται ο Μπερτάκης το έδειξε εμπράκτως. Η Φουρέιρα δεν είναι δική μου. Ούτε και πρόκειται να διαχειριστώ το παρόν και το μέλλον της σαν «ιδιοκτήτης» της. Δεν είμαι μεσαίας, ένας άλλος μεσαίας.

Εφόσον, μετά τη Eurovision, η διεθνής καριέρα αποτελούσε τον διακαή πόθος της, δεν θα μπορούσε να ήταν εμπόδιο σε ο,τι έχει δρομολογήσει. Σε ότι είχε ονειρευτεί. 

Παρ' ολ' αυτά, οι δύο πλευρές (επιχειρηματίας και τραγουδίστρια) έκαναν μια πολύ ξεκάθαρη και χωρίς σκιές συμφωνία. Να κάνει την προσπάθεια της, μετά την ομολογουμένως μεγάλη πόρτα που της άνοιξε, και εν συνεχεία να ξανασμίξουν οι δρόµοι τους επαγγελµατικά. Αν όχι το φετινό καλοκαίρι , στο πλάι του Αργυρού..Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος τον ερχόμενο χειμώνα σίγουρα. 

Άλλωστε, το χω ξαναγράψει. Δεν υπάρχει σήμερα Έλληνας τραγουδιστής που να μην θέλει να συνεργαστεί μαζί του. Με τον Μπερτάκη. Για τον απλούστατο λόγο ότι με υποδειγματικό τρόπο υπηρετεί- σαν αρχικουμανταδόρος- την προσπάθεια τους να μπουν στο δρόμο των «μεγάλων». Και γράφω σαν αρχικουμανταδόρος, επειδή ο Κώστας δεν νιώθει ότι του ανήκει κάποιος. Επειδή για αυτόν, στις συνεργασία του, προέχει η διαμόρφωση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και όχι  το “νταβατζιλίκι” ...

Τέλος, να σας πω ότι ο ..φορτσάτος Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει τον Ιούνιο στο Fantasia. 

Φωτογραφία του χρήστη Stelios Douras.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...