Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όπου... φύγει-φύγει από την Πάτρα, πολύ γνωστός επιχειρηματίας ; Και όμως!


Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Tsipas-Hlias blog», γνωστός και πολυδιαφημισμένος (με την «καλή» και την «κακή» έννοια) επιχειρηματίας της μαζικής εστίασης, που έχει στην κατοχή του κάποια από τα πιο «επώνυμα» καταστήματα, ενώ επιπλέον είχε εμπλακεί -χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία- και με τον κλάδο της νυχτερινής διασκέδασης, και παράλληλα φέρεται να είναι πάμπολλα και καυτά τα ανοικτά θέματα του, για τα οποία αδυνατεί να δώσει λύση, ετοιμάζεται να την...κάνει ! Όχι μόνο από από την Πάτρα αλλά και τη χώρα γενικότερα.

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν, ότι βρίσκεται σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας, σε ότι αφορά το (αισθητά χαμηλό ) ύψος του τζίρου που σημειώνει, συγκριτικά με παλαιότερα που μεσουρανούσε . Σε αυτό το τεραστίων ...βουνό από προβλήματα (και ερωτήματα) που έχει να αντιμετωπίσει, συνιπολογίστε και τα χρέη που τον βαραίνουν.  Δεν πληρώνει κανέναν, εξοφλεί μόνο αυτούς που θεωρεί ότι του είναι απαραίτητοι, για να υπολειτουργεί, προτάσσοντας πια φτηνές και κωμικοτραγικές δικαιολογίες.

Ταυτόχρονα, φαίνεται ότι έχει δώσει εντολή στους εκροσώπους του να διερευνήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα εκποιηθούν τα περιουσιακά του στοιχεία στην αχαϊκή πρωτεύουσα.Θα προσπαθήσει δηλαδή να τα πουλήσει, και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του!

Για να ολοκληρώσει δε τον κύκλο αποχώρησής του, κατά την ίδια πηγή, θα μεταφέρει και τις αποταμιεύσεις του στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, σε κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έχει χαμηλή φορολογία και σημαντικές σε αριθμό και μέγεθος επενδυτικές ευκαιρίες.

Και έτσι θα παραμείνει μόνο συναισθηματικά συνδεδεμένοι με την Πάτρα.

Έτσι έχουν, πάνω – κάτω, τα πράγματα . 

Του αρέσει, δεν του αρέσει αυτή είναι η αλήθεια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...